Kako Vježbajte na radnom mjestu

Ovih dana, gotovo svi ljudi, s iznimkom djece, trošiti većinu svog dana u uredu. Češće nego ne, oni su sjedili ispred računala, furiously tipkati na tipkovnici. Oni su rijetko dobiti vrijeme da prijeđemo njihova tijela, s izuzetkom pokrete poduzete za odlaska na zahod ili jede hranu. Rezultat je cijeli mnogo muka – u leđa, vrat, ruke, zglob, i tako dalje. Suprotno onome što ljudi vjeruju, nema potrebe da ide do doktora za ove probleme. Sve što trebate učiniti je da podvrgnut nekim vježbama istezanjem u uredu, dok je sjedio na ruku ili kad Taking a break izvana. S obzirom na nastavku je nekoliko savjeta kako bi vam pomogao u radnom vježbe.

Kako Vježba na radnom

Vrat i lice
Povisite eyebrows i otvorite oči široka. Istovremeno, otvorite svoja usta i isplaziti jezik. Ostati na tom položaju 4-5 sekundi i ponovite 3-5 times.
Sjediti ili stajati ravno. Polako pognuti glavu na desnu, pokušavajući dotaknuti ramena s uha. Ostanite u ovom položaju 5-10 sekundi i ponovite 3-5 puta. Da li isto na lijevoj strani.
Sjediti ili stajati ravno. Polako drop glavu naprijed; nastavlja do puta kada osjetite istezanje vrata. Ostanite u ovom položaju 5-10 sekundi. Ponovite postupak, ovaj put unatrag. Sporo otvaranje i zatvaranje usta. Ostanite u ovom položaju 5-10 sekundi i ponovite 3-5 puta.
Sjesti ili stajati ravno. Polako okrenuti glavu na desno, nastavljajući put do vas osjećati blagi protežu u svoj vrat. Ostanite u ovom položaju 5-10 sekundi i ponovite 3-5 puta. Učiniti isto na lijevoj strani.
Ramena i ruke
Sjediti ili stajati ravno. Povisite ramena prema ušima, nastavljajući put do vas osjetiti blagi naprezanje u vašem vratu i ramenima. Ostati u ovom položaju 5-10 sekundi. Vratite se na početnom položaju. Ponovite 3-5 times.
Roll Vašeg ramena naprijed, polako, u kružnim pokretima. Imate pet puta. Sada ponovite proceduru, samo ovaj puta, svitak treba unatrag.
Ispreplesti prste. Uz vašu dlanove okrenuti out, Protežu ruke pred vama. Ostanite u ovom položaju 5-10 sekundi i to ponoviti 3-5 puta.
Držite vaše pravo lakat, s Vaše lijeve strane. Sada, polako povući Vašu lakat, nastavljajući do put kad osjetite blagi protežu. Ostanite u ovom položaju 5-10 sekundi i to ponoviti 3-5 puta. Učiniti isto s drugom ruku.
Wrists i Hands
Spljeskati svoju ruku, zaseban prste i da ih ravno. Ostanite u ovom položaju 5-10 sekundi. Bend prste na zglavci. Opet, ostati u tom položaju 5-10 sekundi. Sada napraviti pesnica i držite za 5-10 sekundi. Ponovite 3-5 puta.
Držite ruku u dogovaranje poziciju. Zatvori ruke, tako da je fingertips touch dlan. Sada premjestiti vaš znak, najprije u smjeru kazaljke na satu, a potom protiv u smjeru kazaljke na satu, pet puta. Ponovite 3-5 puta.
Pridružite obje ruke, u ‘Indijski namaste’ pozicija. Održavanje ravnoteža, push vaše dlanove jedna protiv druge. Ostanite u ovoj poziciji za 10-15 sekundi i ponavljam 3-5 puta.
Provjerite u šakama obje ruke. ” Sada, premjestite ih, najprije u smjeru kazaljke na satu, a zatim u smjeru kazaljke na satu anti-pet puta. Ponovite 3-5 puta.
Natrag
Stajati ravno. Imajući vaše ruke na vaš struk, savijati prema desno. Ostanite u ovoj poziciji za 5-10 sekundi. Sada se vratite na originalni položaj i savijati prema lijevo. Opet, ostaju u ovom položaju 5-10 sekundi. Ponovite postupak 3-5 vremenima.
Sjedi ravno. Grab Vaše desnog koljena i podignite vaše desne noge s poda. Nagnuti se naprijed, curling uzimajući leđa i nos prema koljena. Učinite to 3 – 5 puta. Ponovite s lijevom nogom.
Sjediti ili stajati ravno. Polako premjestiti svoje ruke iznad glave i premjestiti njima vani dok ne osjeća se protežu. Ostanite u ovom položaju 5-10 sekundi i ponovite 3-5 puta.
Noge i Ankles
Ravno sjediti. Podizanje noge iznad poda zalogaj, imajući noge ravno. Now, premještanje noge, najprije u smjeru kazaljke na satu, a zatim protiv kazaljke na satu, pet puta. Ponovite 3-5 puta.
Sjedi ravno. Podići noge iznad poda zalogaj, imajući noge ravno. Premjesti gore i tour Prsti dolje. Ponovite 3-5 puta.
Sjedi lagano naprijed na stolac, na način da se vrati ne dodiruju stražnju stranu stolicu. Mjesto ravna stopala na podu. Držanje ruke na stolicu, podignite noge od poda malo. Ostanite u ovom položaju 5-10 sekundi i ponovite 3-5 puta.
Štand na tržišnim uvjetima iz zida, nogama nasuprot nje. Upišite lijevom nogom naprijed. Imajući desna noga ravno i peta na terenu, prisloniti svoje tijelo prema zidu, dok je put osjetiti Protežu u lijevom tele. Ostanite u ovoj poziciji za 5-10 sekundi i ponovite 3-5 puta. Učinite isto s drugom nogom.

Koristi maslinovog
Toksični Shock Sindrom
Kako izgubiti Natrag Fat
Pro i kontra Of vakcinaciju
Što su Braxton Hicks Contractions
Prednosti Loquat
Cystic Acne
Kako napraviti svoju prsa čvršća
Surya Namaskar
Što su Absolutes?
Muscle Relaxers