Kako Workout Vaše mišiće Natrag

Budući da je ljudsko leđa jedno je od najvažnijih dijelova tijela, to je važno da vaš povratak boravke u formu. Ovdje ćemo vam reći kako workout Vaše mišiće leđa, uz pomoć neke vježbe koje će omogućiti da ih jači.

Iza vrata potegnuti padovi – Držite vježbanje bar čvrsto i dovoljno širok, tako da su vaše ruke malo šire od širine ramena. Sada pokrenite povlačenjem baru dolje prema glavi. Arch glavu naprijed samo malo pa da bar mogu biti srušena prema Vašim nazad. Nakon bar je spustiti se na razinu glavu, stanite. Sada, dopustiti težina na šipkama za prirodno i polako uvlačiti vašem naručju natrag gore. Učiniti s dva-tri seta 10-12 ponavljanja svake.
Zatvori hvat ispred povlačenje padovi – Imati čvrstu zahvat na ostvarivanju baru. Sada, po krenuti polako povlačenjem baru dolje prema Vašim torzo, dok vam vaš push prsnog malo naprijed. Arch vaš povratak neznatno, ali pazite da ne povrijediti. Također, budite oprezni da vas uvlačiti težinu dolje koristeći laktove, a ne vaš biceps. Lagano stisnuti za nekoliko sekundi prije nego što ga otpustite. Ponovite ovu vježbu 10-12 ponavljanja za više od dvije do tri garniture.
Bućica Rows – Grab jedna budaletina s jednom ruka dok držite zgrabite nekog klupa s drugim jedan. Ostalo Vaše jednog koljena na klupa za balans. Begin by širi vašim rukama u potpunosti prema podu. Sada, donijeti bućica polako se prema svojoj strani koristeći Vašu lakat. Zadržite lakat prešanom na vašoj strani, dok je težina pull up. Nakon što su donijeli težina gore, držite ovu poziciju negdje, onda početi ispuštanje omogućujući mišicu padati prema podu. Ponovite aktivnosti oko 10-12 ponavljanja i onda zakrenuti prema druge strane.
Koljeno se protežu Chest – Ovo je vrlo jednostavna vježba, a ne uzeti puno vremena. Započnite sa svojim leđa laganje koljena savijena, a noge su ravne na podu. Sada, koristeći obje ruke počnite povlačenjem jedne od vaših koljena prema Vašim škrinja i pritisnite ga prema Vašim prsima. Držite koljeno u tom položaju otprilike 15 do 20 sekundi. To će pomoći da se proteže u nekim od Vaših donjem leđa i mišiće vaše stražnjice. Sada ponovite isti postupak za drugu nogu, kao dobro.
Lower back rotaciji Protežu – Počnite lažu dolje i držati ramena čvrsto zasadih na terenu. Sada, vaše savijati koljena and roll prema jednoj strani i držite ga u tom položaju 10 sekundi. Ponovite isti postupak za drugu stranu, kao dobro. To će pomoći vašem protegnite mišiće leđa i da će na kraju ih jači.
Sjedi Redak – Ovo je još jedna vježba za Vaš povratak, koji će pomoći u jačanju mišića. Započnite sjedeći na veslanje stroj, ispravan u držanja. Očuvati prirodni slavoluk vaših leđa tijekom cijele vježba. Držite mišiće vašeg zadak uske, ramena natrag i prsnog gore. Sada pull težinu dok usredotočiti na dovođenje ramena zajedno. Čim lakat zglobovi su u skladu, možete zaustaviti. Sada, smanjiti težinu i prestati upravo pred vašim laktove su ravno. Ponovite ovaj 10-12 ponavljanja.

Poboljšajte Vaš imuni sustav
Povijest pilule kontraceptivni
Najbolji Bodybuilding Vježbe
Kako da biste dobili osloboditi od brijač Bumps
Simptomi šećerne
Prednosti kukuruza
Prednosti salata
Night Shift Health Effects
Hearing Aids
Kako da biste dobili osloboditi od A sinus Infection
Težina Podizni Vježbe