Koristi od ananasa

Jedno od juiciest plodove koje je apsolutno jedan slast pojesti je ananasa. To može biti preuzeta sa šlagom, krema ili samo tako. Sok od ananasa jednako ukusan i osvježavajući i jedan je od omiljenih pića mnogih ljudi tijekom vrućeg vremena. Najbolji o pineapples dio je da je naprćen sa hranjivim tvarima i povoljno enzima, koji osigurava da ne samo da imaju zdravu tijelu, ali i užaren ten. Znati nutritivnih vrijednosti i zdravstvene koristi od prehrane pineapples, pročitajte u nastavku.

Prehrambene Vrijednost ananasa
Dano je ovdje vrijednost različitim hranjivim tvarima u 100 grama ananasa.
Kalcij – 16. mg
Kalorije – 52
Ugljikohidrati – 13,7 GM
Dijetalna vlakna – 1,4 GM
Željezo – 0,28 mg
Magnezij – 12 mg
Protein – 0,54 g
Fosfora – 11 mg
Kalij – 150 mg
Vitamin A – 130 IU
Vitamin B1 – 0,079 mg
Vitamin B2 – 0,031 mg
Vitamin B3 – 0,489 mg
Vitamin B6 – 0,110 mg
Vitamin C – 24 mg
Cink – 0,10 mg
Zdravlje i Nutricionizam Prednosti Smetnje ananasa
Ananas je poznato da se vrlo efikasno liječenje opstipacije i neredovnih utroba pokret. To je zato što je bogat svjetlovodno, što čini crijevo redovitim pokretima i jednostavno.
Za bilo kakve jutro bolesti, bolest putovanja ili mučninu, popiti sok od ananasa. Ona radi učinkovito in uzimajući osloboditi od mučninu i povraćanje senzacije.
To je praktički bez masti i kolesterola te je naprćen sa eteričnim hranjivim tvarima i vitaminima koji su potrebni po tijelu za sveukupni rast i razvoj.
Sok od svježeg ananasa može koristiti da bi se oslobađaju bronhitis, difterija i prsnog zagušenja. Ne samo da ga imaju dovoljno količine vitamina C, ali ona također sadrži enzim nazvan Bromelain koje je poznato da se raspusti i opustiti se sluz.
Ananas je na snazi u uzimajući osloboditi od crijevni crve i čuva crijeva i bubrega čist. To je efikasno ispiranje iz otrova iz tijela, čime je zdrav metabolizam.
Pineapples su vrlo bogata mangan i čak jednoj šalicu ananasa trebao sadržavati dobar iznos od njega. Ovaj mineral je potreban za rast zdravih kostiju i tkiva.
Visoki sadržaj vitamina C koja osigurava oralno zdravlje i dalje u vrhu uvjet uvijek. Ona pomaže u sprečavanju bolesti desni, te sprječava nastanak plaketu, čime održavanju zdravih zubi.

Prednosti rabarbara
Čaj kamilica
Skoči Start metabolizam
Antibakterijski sapun
Kako izabrati oblik
Prednostima luk vlasac
Kako da biste dobili osloboditi od brijač Bumps
Prednostima slatki krumpir
Vrste bakterija
Hrane kako bi se izbjeglo Dok Dieting
Foods jesti Kada depresivan