Prednosti šljive

Šljiva je voće koje se odnosi na rod parcela i trešanja. To je jedan od onih koji su plodovi bogat dijetalna vlakna koja je na snazi u poboljšanju probavnog sustava. Postoje hiljade sorti šljive koji su dostupni širom svijeta, u rasponu boja kao crvena, crno-plava, ljubičasta, žuta, zelena ili jantar. Šljivama su povjerovaše imati kreirala u Aziji i od tada su uzgojeno cijeloga svijeta. Slatke i sočan okus od šljiva ga čini osvježavajućim jesti na vrućem ljetnom danu! Da znam o goleme zdravstvene beneficije i nutritivnih vrijednosti šljive, čitajte dalje.

Prehrambene vrijednosti od šljiva
Dano je ovdje nutritivnih vrijednosti od 1 sirovo voće šljiva.

Kalorije: 36
Proteini: 0.52g
Ugljikohidrati: 8.6g
Masti ukupno: 0.41g
Svjetlovod: 1.0g
Vitamin C: 6.27mg
Kalcija: 2,64 mg
Glačalo: 0.07 mg
Magnezijska: 4,62 mg
Mangana: 0.03 mg
Fosfor: 6,60 mg
Kalij: 113,52 mg
Limunska kiselina: 22,44 mg
Nutricionizam Prednosti Smetnje šljive
Sušene šljive i njegova forma, poznati kao “obrezuj ‘su visoke u jedinstveno phytonutrients zove neochlorogenic a chlorogenic kiseline. Njihova funkcija je da je anti-oxidant i mnogo koristi.
Potrošnja šljiva pomaže u proizvodnji i apsorpciju željeza u tijelu, čime se dovodi do bolje cirkulacije krvi u tijelu, što dovodi do daljnjeg razvoja zdravog tkiva.
Redovita potrošnje šljive će spriječiti makularna degeneracija i svake druge infekcije od oka na duže staze. Vaš oči će biti zdravu i strong za dugu vrijeme i možete također zadržavati oštar okom-progledao.
Istraživači su otkrili da su šljive anti-karcinom agenti koje svibanj spriječiti rast stanica i kancerogen tumori u tijelu.
Smetnje šljive također smanjuje vaše šanse za ugovaranje srce bolest u dugoj vožnji. Šljiva imaju određene ccisschenje agenata koji čuvaju čisti krv i spriječiti komplikacije u srcu.
Šljive su visokog sadržaja vitamina C, koji znači da pomaže u zaštiti protiv zdravstvene uvjete kao što su astma, colon cancer, osteoarthritis i reumatoidni artritis.

Kako graditi mišića Chest
Hip vježbe
Prednosti Korijandar
Koristi od avokada
Home Adult Acne Liječenje
Prednostima Termini
Početna lijekovi za kupače uho
Prednosti Passion Fruit
Uzimajući osloboditi od proljeva
Kako mršaviti In Your Face
Prednosti kruške