Prednostima Brinjal

Poznat kao patlidžan, brinjal jedan od najprepoznatljivijih lako dostupne i pristupačne povrćem. U svom nedozreo obliku, to je velika zelenkasto-bijeličast biljnog i kada je zrelo, ona pretvara dubokim ljubičastim. Brinjal može biti kuhani na različite načine i daje mnoge bitne hranjiva koja su potrebna za ukupnu dobrobit tijelu. U stvari, može trajati čak brinjal juha ostvariti najveću korist od ovog povrća. To je vrlo dobar izvor kalija sadrži i visok sadržaj vode i vlakana. Provjerite prehrambene vrijednosti, a ujedno i zdravstvene koristi od prehrane brinjal.

Prehrambene Vrijednost Brinjal
S obzirom na tu je nutritivnih vrijednosti jednog serviranja od 100 grama brinjal.
Kalcija – 525 mg
Kolesterol – 16mg
Dijetalna vlakna – 4.9g
Željezo – 6mg
Kalij – 618mg
Bjelančevina – 8g
Zasićene masnoće – 5.2g
Natrij – 62mg
Šećeri – 11.4g
Ukupno Ugljikohidrati – 17.8g
Ukupno Fat – 27.5g
Vitamin A – 6,4 mg
Zdravlje i Nutricionizam Prednosti Smetnje Brinjal
Uzmi brinjal na pire obliku ili kao juhu i dodati malo češnjaka i asafetida na nju. Ovo će vam pomoći dobili osloboditi od nadutosti i podesite vjetar humor od tijela.
Brinjal mogu se jede nakon što su pržena direktno na vatru. Samo oljuštiti koži, zgnječiti ga i dodati malo soli u njoj za okus i jesti. To će pomoći izliječiti flegma, zagušenja i smanjuje formiranje plina.
Kako bi se povećati apetit i probavu, uzmi juhu napravljen od pire i paradajz brinjal, zajedno sa nekim sol i papar.
U slučaju da ne mogu lako zaspati, brinjal jedite mekanu (zajedno sa nekim medom) nakon pečenje ga izravno preko vatru. Ako se redovno uzima, on svibanj također lijek nesanica.
Da bi se lijek uvećanu slezena prouzročio zbog malarije, jedite mekanu pečeni brinjal uz sirovi šećer na prazan želudac, najbolje ujutro.

Spremanje eterična ulja
Pro i kontra Of vakcinaciju
Kako spriječiti Strep grlo
Laserski guliti Za Acne
Kako koristiti i pohraniti Kadulja
Prednosti papaja
Smanjenje celulita Sa Prehrana
Inner pleće Workout
Hand Eye koordinaciju
Prednostima Banana
Gluten netolerancije Simptomi