Prekid trudnoće Procedure

Stupiti trudna je jedan od najvećih radosti biti žena. Sposobnost da se dijete i iznedriti se besprimjeran da ništa svijeta. Ipak, neke žene svibanj ne postanu majke zbog variran razloga. Moglo bi se nedostatak financijskih sredstava za podršku dijete siromašne zdravstvenom stanju, kongenitalne nereda na fetus, odnosno od trudnoće srijeda-lock. Je očiti izbor je da ide za pobačaj. Medicinski, pobačaj je postupak otklanjanja u fetus iz uterusa. Prekid trudnoće događa zbog prirodnih uzroka, kao što su nezgode ili traumu je poznat kao pogrešna. Inducirani pobačaj je uklanjanje od fetus medicinski po različitim vrstama postupaka. Definitivna vrstu pobačaj je postupak kojeg je preporučila liječniku nakon ispituju koliko je ženu u trudnoći. Prekid trudnoće može se obaviti uz lijek, kao i operativno.

Prekid trudnoće u prvog tromjesečja
U slučaju nekog pobačaj na prvom tromjesečju trudnoće koju će imati izbor između medicinski i kirurški pobačaj. Ako vaše trudnoće je upto 9 tjedna možete odlučiti za medicinski pobačaj. Različite vrste pobačaj postupci korišteni u prvom tromjesečju su kako slijedi:

Usisavanje aspiracija: Ovakav postupak se koristi za eliminirati trudnoće, što je između 6-12 tjedana. To je kirurški postupak, koji se također nazivaju usisavanje ili curettage vakuum aspiracija.
Methotrexate & Misoprostol (MTX): To je procedura za medicinski pobačaj u prva sedam tjedana trudnoće.
Mifepristone i Misoprostol: Ovo je medicinski postupak koji se koristi za eliminisse fetus između 7-9 tjedna trudnoće. Također je poznat i kao RU-486, pilula i abortus Mifeprex.

Prekid trudnoće u Drugo tromjesečje
U drugom tromjesečju, medicinske postupke pobačaj se obično ne opciju i liječnik naselja na kirurški zahvati. Pobačaj je postupak koji se koriste tijekom drugog trimestra su kako slijedi:

Dilation & Curettage (D & C): popularno kirurški pobačaj postupak, Dilation & Curettage se koristi do kraja trudnoće, između 13 do 15 tjedana. Taj je postupak poznat kao usisni curettage ili vakuum aspiracija.
Dilation i evakuacija (D & E): Ovo je još jedan kirurški postupak koji se koristi kako bi se uklonili trudnoći, koja je između 15 – 21 tjedana trudnoće.
Indukcija Abortion: Ova vrsta kirurški postupak je rijetko koristi se za pobačaj. U ovom, slane vode, mokraća, ili kalijevog klorida se ubrizgava u amnionska sac, dok su prostaglandini umetnuti u vaginu pitocin i ubrizgava se intravenously.
Prekid trudnoće u treće tromjesečje
U trećem tromjesečju, medicinski postupak nije opcija i liječnicima pribjegavaju kirurške metode za pobačaj. Postupak za pobačaj u trećem tromjesečju je kako slijedi:
Dilation i vađenje: Ovaj kirurški postupak se koristi za uklanjanje trudnoće poslije 21 tjedana trudnoće. Ona je također poznata kao D & X, netaknuti D & X, intrauterini kranijalni dekonvolucija i djelomični Rođenja Abortion.

Skin obezbojenje
Koristi vitamina C
Acne Tijekom Trudnoća
Kako da biste dobili osloboditi od Styes
Simptomi bolesti srca
Kako da biste dobili osloboditi od utrobe Fat
Prvo Prenatal Posjetite
Prednosti Gljive
Kako spriječiti Strep grlo
Komarac ugriza
Što su eterična ulja