Prirodne kašalj Suppressant

Čim neko vrijeme mijenja, mnogi ljudi padne zrtva za kašalj i hladno. Dok traje hladno vlastite slatko vrijeme da napusti nas na miru, može se lako ubrzati oporavak od kašlja. Najbolji dio je što ne morate uzeti regres na antibiotike ili neke druge jake lijekove za iste. Možete stvoriti suppressants za kašalj, desno kod kuće, pa je upotreba dnevne potrošnje stavki. Da, mi govorimo o prirodnim kašalj suppressants, koje su domaće, ali vrlo učinkovite. U slučaju da su i tražili neke home lijekova za suzbijanju kašlja, imaju pogled na one dolje.

Prirodne kašalj Suppressants

Uzmi jednog limuna i izrezati ga na pola. Na unutrašnjem dijelu staviti neke soli i crnog papra prah. Sisanje na limuna dok ne osjetite da je kašalj ebbing daleko.
Uzmi komad đumbir i ekstrakt njegova soka. Dodajte med i prikliještiti crnog papra prašak za njega. Uzmite 2-3 puta na dan.
Uzmi 1 TSP meda i dodati sok od grožđa do njega. Ovo smjesa za 4-5 dana, a vidjet ćete kašalj ide dalje.
Izmiješati jednake dijelove meda i limunova soka. Uzmi tablespoonful od smjese, svaki par sati.
Uzmi čašu tople vode i dodati malo jabuka jabukovača octa i meda do njega. Piti na dnevnoj bazi.
Mix ¼ TSP crvena paprika, đumbir ½ TSP, TSP ¼ cloves, 2 tbsp meda, 2 tbsp vode i 1 tbsp jabuka jabukovača octa. Uzmite 3 tbsp od smjese, kad god je kašalj sstrajkove.
Kuhaj pošteda vode u lonac za pirjanje i dodajte sušeni Elecampane root. Krčkati 20 minuta i dodati med i šikanje soka od limuna. Procijediti i piti.
Izmiješati jednake dijelove crni papar (mirch Kali), duga paprika (pippali), te suhi đumbir (sonth.) Dodati med i imaju 2-3 puta dnevno.
Mix 1 glavica luka TSP soka sa 1 TSP med. Smjesu staviti na stranu za 4-5 sata. Nakon toga, konzumna dvaput dnevno.
Potopiti bademe preko noći. Guliti ih ujutro, mljevenje i dodajte maslac i šećer. Uzmi u smjesu ujutro i navečer.

Kako da biste dobili osloboditi od šuga
Inner pleće Workout
Bademovo mlijeko
Prednosti guava
Tehnike opuštanja
Što Foods spljeskati Vaš želudac
Prednosti dunja
Kako da Body Fat Smanjenje
Hrane kako bi se izbjeglo Dok Dieting
Odrasle Acne
Prednosti orašac