Prirodne lijekove za Pinworms

Pinworms parazita koji se nalaze u crijevima živi od neke osobe. Za razliku od kožnih nametnika, ne prebiva u ljudskom tijelu, a ne napredovati unutar njega. Negdje oko večer, ženski pinworm dolazi iz crijeva, a kroz šupak, tjera na putu rektalni području osoba. Zatim, postavlja se jaja oko rektum. Kao zrela jaja, unutar šest sati biti položeni su početni uzrok iritacije i dovesti do teškog tumaralo svrabež. Ta jaja nisu vidljivi golim okom i jednostavno širenje putem kontakt. Ukoliko vi ili bilo koji od članova vaše obitelji su upropašćujem la problem, čini korištenje prirodnih liječi linije osiguravaju u nastavku.

Kako da biste dobili osloboditi od Pinworms

Izbjegavajte šećera
Pinworms napredovati na dijeti koja je bogata šećer i profinjenog ugljikohidrati. Dakle, pokušajte izbjegavati konzumiranje hrane koja su suviše slatko ili imaju rafiniran ugljikohidrata. Ako nije moguce izbjeci takve hrane potpuno, pokušavamo ograničiti njihov unos koliko je to moguće.

Jedite High-svjetlovod Foods
Namirnice koje su bogate svjetlovodno su pronađeni biti jako dobar za uzimajući osloboditi od pinworms. Pokušajte uključiti mnogo zrna, kao i sirovo povrce u prehrani. To će učiniti, ne samo za liječenje pinworms više na snazi, ali isto tako spriječiti daljnju zarazu od koje se odvijaju.

Probiotik prilozi
Probiotik prilozi su one koje se potaknuo rast dobrih bakterija u tijelu. Te dobre bakterije ponuditi prirodnu zaštitu za tijelo, od potencijalno štetnih organizama, uključujući pinworms. Dakle, to je poželjno da uključuje probiotik dodataka u prehrani.

Koncentrirana grejp Seed Extract
Grejp koncentrirani ekstrakt sjemenki je pronađen biti vrlo korisna za uzimajući osloboditi od pinworms. Dodajte 5 do 10 kapi u izvodu u jednu čašu soka ili vode (jer je ekstrakt gorke, soka bolje je opcija). Popiti čašu ovu smjesu, 2-3 puta na dan, za tri do sedam dana.

Češnjak Cloves
Češnjak je jedno od najkorisnijih začine u svijetu i ima mnogo ljekovitih vrijednost. Češnjaka cloves su pronađeni biti koristan u slučaju pinworm i liječenje. Pasirati cloves češnjakom i dodati malo meda u njima. Imaju smjese, 2-3 puta na dan, dva do tri tjedna.

Preventivnih mjera
U preventivne mjere dati ispod osigura da se problem ne ometate pinworms vam uopće.
Perite ruke ispravno i temeljito
Čuvajte svoje noktiju kratki i čisti
Ne stavljajte prsti u ustima
Nikada ikada ujedat noktima
Uvijek nosiš čisto rublje
Održavajte svoj dom bez ikakve prljavštine i prašine

Prednosti Carrots
Brat Dijeta
Prednostima Jackfruit
Mango Prednosti
Prednostima surutka
Prednosti Korijandar
Prednosti dunja
Arms Vježbe
Simptomi ulkus želuca
Water Retention
Candida Dijeta