Prirodne Šećer zamjenskih

Tablica šećer daje vam gotovo nula nutritivnih vrijednosti i dodaje praznih kalorija na tanjur. Uvidjevši to, sve više ljudi okreće udaljen od stola šećer i ide prema drugim sweeteners. U isto vrijeme, čak i umjetne sweeteners su pronašli da su brojne nedostatke, jedan se povećana žudnja za slatkim hranu. Dakle, najbolja alternativa u tom slučaju dolazi da se prirodni šećer zamjenskih. Oni obično imaju nizak glycemic indeks, a biće slađe od stolni šećer, također se konzumira u manje količine. U slijedećim linijama, koji smo pružili popis zamjenskih za prirodni šećer.

Stevia s FOS
Stevia je jedan od najpopularnijih zamjenskih koristiti umjesto šećera. To je u rodnoj Južnoj Americi te je dostupan u obliku tekućine, kao i puder. FOS, s druge strane, stoji za voće ogiliosaccharides. On je pronašao da bude koristan za rast zdravih crijevna bakterija unutar tijela. Stevia s FOS je nonnutritive prašak koji se lako koristi u mjestu šećera.

Single rascvjetati Medena
Single rascvjetati med je još jedna prirodna zamjena za šećer. Ona uključuje i one oblike koji su med low-glycemic, kao što su crvena djetelina meda i naranče rascvjetati med. Čak Agave nektar može biti korišten u svrhu zaslađivanje napitaka. Ipak, budući da obojica su visoke u ugljikohidrata i kalorija, oni ne bi trebao biti korišten u eksces.

Xylitol
Xylitol je također poznat po imenu breza šećera i uglavnom je koristi za svrhe pečenje zaslađivanje i pića. Među najbolje osobine Xylitol je da je low-glycemic indeks i ne dovodi do neuravnoteženosti šećer u krvi ili kvasac rastinje, za razliku od šećera u tablici. Istovremeno, on je rekao da bude dobar za zdravlje kostiju, kao i zubarske zdravlje. Ipak, višak potrošnju Xylitol bi mogli dovesti do gastrointestinalni neudobnost i proljev.

Fruktoza
Fruktoza je low-glycemic prirodnih šećera koja je izlučena iz voća i stavlja na raspolaganje u granuliran obliku. Budući da je mnogo slađe od šećera u tablici, te je potrebno manje od toga da bi se određeni slatko jelo ili piće. To je najbolje koristiti u svrhu pečenje. Istovremeno, izbjegavajte korištenje previše fruktoza kao što bi to moglo dovesti do povećanja u vašem lipidni računati, stvarajući nevolje za srce.

Neke druge Prirodne Šećer zamjenskih
Brazzein
Curculin
Erythritol
Glicerol
Glycyrrhizin
Hidrogenirano škrobni hidrolizati
Lactitol
Guo Lo Han
Mabinlin
Maltitol
Maltooligosaccharide
Mannitol
Miraculin
Monellin
Pentadin
Sorbitol
Tagatose
Thaumatin

Blagodati borovnica
Vrste bakterija
Prevrnut želudac
Koristi od smokava
Koristi od avokada
Liječenju Nosebleeds
Prednosti grožđice
Prednosti Gljive
Kada Ovulate
Uzimajući osloboditi od kašalj
Gestational Dijabetes Dijeta plan