Rani simptomi HIV

Human Immunodeficiency Virus ili HIV, napade imunološkog sustava ljudskog tijela i oslabljuje ga. Ćelija koja su dio imunološkog sustava u ljudskom tijelu odoljeti bolesti uzrokovane mikro organizama. Kao rezultat HIV, ove stanice imunološkog sustava u borbi postane nesposoban takve bolesti. Dakle, ljudsko tijelo postaje ranjiv i padova plijenom napada mikro organizama.

HIV i AIDS razlikuju
Prije rasprave o simptomima HIV, poželjno je da ste svjesni razlika između HIV i AIDS-a. Osoba s HIV infekcije nije nužno pogođeni AIDS-a. Jedna osoba je rekao da će HIV pozitivan ako je zaraženo od virusa. Medutim, ako virus nije sadržavao i dosegne drugu fazu njenog ciklusa postaje AIDS. U drugim uvjetima, AIDS je napredni stadij HIV infekcije, kada postoji značajna oštećenja imunološkog sustava tijela.

Rani Simptomi HIV

Prvoj fazi (akutna infekcija)
Rani simptomi su vidljivi HIV u jednom do četiri tjedna u “grešku”. Simptomi mogu uključiti groznicu, upaljeno grlo, oteklina u limfni čvorovi, glavobolju, gubitak apetita, znojenje, kože rashes, chest infection, povraćanje, proljev, bol u zglobovima i mišićima, a ušće ulcers. Mnogo vremena, ovi simptomi su pogriješili kao što je gripa ili drugog tipa virusnih infekcija.

Simptomi HIV infekcije u ovoj fazi ne moraju pojaviti. Međutim, u većini ljudi, oni se pojavljuju u određenoj mjeri. I tu bi se moglo iznimke. Osobe s jakim imunom sustava može pojaviti sasvim dobro. U tom slučaju bi se prikazati na sljedeći simptomi fazi, odnosno nakon četiri tjedana. Nekoliko puta, simptomi HIV su pogriješili sa simptomima drugih uobičajenih bolesti.

Druga faza (Seroconversion)
Seroconversion ili drugom stadiju rane simptome HIV dogodi bilo poslije četiri tjedana. U ovoj fazi ciklusa od HIV, protutijela na HIV može biti otkriven putem testa. Međutim, ako osoba nije svjestan da je HIV pozitivan, on je mogao nastaviti njegov uobičajeni dnevni život bez gnjavi o HIV-om. Međutim, ako osoba koja je svjesna svog bića HIV pozitivan, oni svibanj imati psihološke simptome depresije i anksioznosti oko budućnosti. Fizikalni znakovi infekcije HIV-om moglo potrajati i do pet godina prije manifesting sebe.

Osoba prikazuju fizičke znake HIV infection ovisi o mnogim čimbenicima. On može imati velik iznos od CD-4 ćelije (ćelije koje se bore virusa.) Dob i opće zdravlje uvjetima osoba može pridonijeti. Ipak, jedan imunološkog sustava koji je težak odoljeti HIV infekcije konačno slabi i lako mogla biti napadnuta od strane drugih virusnih infekcija.

Kako HIV Escape
Najbolji način vođenja daleko od HIV se držati daleko od nesigurnom fizičke relacije. Međutim, ako to get fizičke, nikad ne zaboravite na korištenje kondoma. Do kondomi su netaknuti, šanse su da ćete udaljenim bi pogođene virusom. Naravno postoje i drugi načini previše virus mogao naći u napadu vama. To bi moglo unijeti svoje tijelo preko zaraženih šprica ili krvi. Ključ je da se ovdje zadržati extra bdjenje. Uvijek koristite svježu špriceva ako su se ubrizgava u tijelo. U slučaju transfuzija krvi, pobrinite se da je krv transfused da se testira za HIV besplatno.

Home Adult Acne Liječenje
Koristi maslinovog
Važnost voća U Dijeta
What Causes Bad Dah
Sundowners Syndrome
Balinese Masaža
Simptomi Trovanje Arsen
Poboljšajte Vaš imuni sustav
Domaći lijek za nesanicu
Candida Dijeta
Prednosti Limun