Samopomoć hipnoza tehnike

Kao izraz sugerira autohipnoza je tehnika u kojima se osoba hypnotizes sam i sama. To je zapravo prirodno pojavljuje stanje uma, koje se može reći, kao heightened stanje koncentracije (trance), uz pridržavanje pratiti sugestivan naredbe. U stvari, to je veliki lijek za purge out deep snesen emocija i jačati samopoštovanje od hipnotiziran osobi. Osim toga, autohipnoza je briljantan način za opuštanje i olakšaj gore. Obavljati autohipnoza, jedan je potreban kako bi se fokus tako da postane potpuno hipnotiziran.

Iako postoje mnogi računalni programi dostupni na tržištu, kako bi u autohipnoza, nekoliko je provjerio da pomogne u ovom području. Kako bi uspostavili punu kontrolu vašeg uma, postoje brojne self hipnoza tehnike koje se mogu naučiti i primijeniti na sebe. S obzirom na tu su jednostavna tehnika ili metoda koja se može mijenjati kako bi odgovarala Vašim zahtjevima. Međutim, autohipnoza Tehnika je ista kao i korištene od strane hipnoza terapeuta. Vi samo trebate biti svjesni da se o izvještajima vam program u svoj pod-svjesnom umu. Dakle, uzmite vremena i izaberite ove izjave judiciously.

Prva stvar koju morate odlučiti je razlog iza autohipnoza odnosno upravo ono što vi pokušavate otkriti i postići? Nakon što ste definirali Vaše ciljeve, morate se pridržavati taj cilj sa self hipnoza sjednici. Nemoj odabrati više od jednog cilja na vrijeme i odolimo uvjeravanje rješavanja sve svoje probleme u jednom otići. Vi ne bi bili u mogućnosti to učiniti, umjesto njega će stvoriti još više problema težak taj. Sad je vrijeme da razmišljati o tome što će se izjave ili prijedloge idete da se ubacite u svoj sub-svjesnom umu?

Vaša izjava mora biti pozitivna i predstavljaju nešto dobra. Nikada nemojte koristiti prijedloge kao “idem se učiti plivanje bez obzira koliko prepala sam vode”. Takve izjave će samo vas još više prestrašio. Kormilariti jasno svih negativnih riječi kada zamišlja Vaše prijedloge i zamijenite ih pozitivnim riječi poput “Stvarno obličje naprijed za kupanje, i tako su podvodni zadovoljstvo”. Prijedloge vas zamišlja mora biti jednostavan za naučiti.

Što god želite, napišite ga i pribilježiti razloge zašto želite postati ova ili zašto želite da postignu taj cilj. Također morate napisati ono što će se dogoditi kada se očekuju vas dostići ga. Svaki put kada se ponoviti izjave, predviđa da se bogatiti ojačati vaše poruke u sub-svjestan um. Također je značajan da su ti prijedlozi formulirali su kratki, direktni i specifične poput “Ja ću sigurno plivati”.

Kada izvršite self hipnoza, uvjerite se da ne bi uznemirio. Za to, možete isključite telefon, zaključajte vrata i sami napraviti apsolutno udobne. Možete ležao na krevetu ili sjediti na stolcu s vama nazad ravno.

Fokus vašeg koncentraciju na točke malo iznad razine očiju.
Kao što se ponoviti riječ “opustiti” za sebe, uzmite nekoliko dubokih breaths.
Kad izdisati, zamišljati da ste ODLAGANJE svih loših zraku nevolja koje su izazvane unutar vas i da ste ga zamijenili sa svježim zrakom vam disati u.
Zatvorite oči te pokušati koncentrirati na malo (3 do 5) zvukove koje možete čuti kao što je trčanje vode, puhanje vjetra, kiše kuckanje, itd. Štoviše, ostvariti ono što osjeća u trenutku kao što je temperatura vaše kože, težinu vašeg tijela na krevet ili stolicu i sl.
Započni silaz na svoj visualizing po podsvijesti umu da ste hodanje dolje desetak koraka spiralna stepeništa na spektakularan vrt koji leži na kraju Vašeg silazak. Za svaki vas korak odvesti, morate ići po slojevima oblaka i sve više se osjećate opušteno i sve svoje brige polako ostavljajući vas. Kada sići posljednji korak, da stavite Vaše stopalo na zelenoj travi koja je usijan od sunrays.
Sada bi trebali biti opušteni amply da počnete ponavljanje Vaše prijedloge ili izjave na svoje podsvijesti umu. Ponovi svaki prijedlog tri puta s kratkim izbiti in između. Kada ste sa Vašim prijedlozima, zamišljati da postupno popeti nazad na vrh na stepenicama.
U ovom trenutku, self hipnoza je učinila i da ste natrag u svoj normalni mentalnog stanja.
Autohipnoza zapravo radi prema opuštanje, mir i samouprave poboljšanja. Ako mislite da hipnoza može vam pomoći da ostvari svoje ciljeve, da li ga ponovno i čine ga redovne vježbe za vlastite self razvoja.

Stomatološki peraje za plivanje i ronjenje
Laneno ulje
Skoči Konop Vježbe i tehnike
Očistite Dijeta Master
What Causes Bad Dah
Kada se Pregnancy Test
Prednosti kruške
Koristi vitamina C
Uzimajući osloboditi od Intestinal Gas
Medikamentozno neravnoteža Simptomi
Plivanje Beginner Workout