Spojnički grčevi

Mnogi ljudi često žale na bolove u posterior. Iako obično, to je jednostavan slučaj grčevi ili spasms, zbog neaktivnosti konstantna, ponekad, on svibanj zbog mnogo ozbiljnih stanja kao što je iščašenje diska. Ovaj svibanj zahtijevaju medicinske intervencije i često završi s kirurgije. Ali grčevi mišića smo raspravljali ovdje nisu svi koji su ozbiljni i mogu se izliječili neke jednostavne tehnike. Ovaj bolove zove kao ‘piriformis syndrome’.

To se obično događa bolova u mišićima piriformis povezivanje vanjske strane na hip krsna kost, koja je na dnu vaše kralježnice. The grčevi pojaviti ako je mišić dobiva zategnut, to se grčevi, uzrokujući bolan spasms. Taj je mišić smješten ispod guste gluteal mišića u kundak i zbog toga treba malo vremena da se liječiti, jer efekt je proći kroz guste slojeve od gluteal mišića. Deep pritisak u gornjem vanjskoga sklopu spojnički boli našto piriformis muscle je sputan.

Pravni lijek za završetak Spasms
Najbolji lijek za bilo koji mišić tijesan je Protežu ga. Streching jedan muscle će lakoćom gore tkivom i pomoći će osloboditi bolove. Pikavac spasms također su tretirani na isti način trebate slijediti redovitu aktivnih rutinske vježbe u cilju da bi pikavac grčevi ne događa često. Pratite ove jednostavne korake i vježbama kako bi bili sigurni da je bol u spojnički je oslabljen i ti si u miru sami sa još jednom!
Sjedni na ravnu površinske i pirkati normalu. Pokušajte se opustiti i zatim mjesto lijevoj gležanj preko koljena vaše pravo.
Sada uhvatite vaše lijevog koljena s obje ruke i pokušati odvesti ga na svoje desno rame, krećući se prema van. Ako ima grč u lijevoj piriformis ćete brzo osjetiti jak osjećaj boli i istezanje.
Obično ti se koljena na stranu bol vašem nasuprot ramena prvi. To je zato što, uzimajući gore koljeno na suprotnoj ramenu nivou, sa strane spazam će osjetiti puno boli.
Ovo će omogućiti da se odlučite baš gdje je bol i protežu u skladu s tim. Morate pull koljena kasa vama osjećati malo protegnite, nemojte protegnite ga kasa ga boli.
Iako vučni gore loš koljeno, pokažite ga na različitim kuteva i pogledajte stranu koja je najveća bol. Nakon što je podatak da će vam doći da znaju da je to smjer u kojem trebate povući.
Pruži koljena u toj poziciji i držite za 20-30 sekundi. Sada umjesto postavljanja vaše noge dolje, stavi ruke oko koljena na koljeno, a zatim pritisnite na ruke. ” Ideja je da stavili pritisak na muscle.
Potrebna vam je na umu da vam je potrebna kako bi se oduprli sa svojim rukama. Vaše koljeno ne bi trebalo ići dolje po svaku cijenu, inače će teško ozlijeđen. Ovaj korak je važno do osigura muscle je nategnut ispravno. Držite vaše koljena u toj poziciji za 10 sekundi.
Sada vaš piriformis opustiti uz nastavak da izvadi vaše koljeno prema vama. Primijetit ćete da automatski dolazi do koljena prema ramenu po inču ili dva. To pokazuje da je mišićno relaksirajući.
Ponovite ove vježbe 3-4 puta i prestaju, ako osjetite umor. Nakon sjednice, vaš će smanjiti bolove u određenoj mjeri i Internet svibanj isto tako otići u potpunosti. Ako ne, činite ovu vežbanja posle gap of 4-5 sata ponovno.

Što Uzroci Charlie Konji
Dojenje Versus Boca Hranjenje
Prednosti orašac
Kako graditi biceps
Nedostatak B12 Simptomi
Prednosti papaja
Simptomi Meningitis
Natrag proteže
Prednosti zelenček
Koristi od avokada
Što učiniti ako je netko gušenje