Tone mlohav Underarms

Dođi ljeto vrijeme i sve cure vani izlaze sa svojim rukava bluzama, remeni špageti, rezanci žice, i tako dalje. Iako takve vrhove izgledati jako vruće i seksi, trebate imati divan underarms za koje dobijete savršen izgled. Mlohav oružja ne samo da izgledaju sramotan, ali su također trn. Ipak, bolje je da je vijest toniranje mlohav underarms nije uopće teško, samo uz malo truda je obvezan na Vašoj strani. Kako bi vam pomoći da se oslobode od prekomjerne meso na underarms se i savršeno divan pogled, smo ponudili niz savjeta u sljedećim linijama.

Kako Tone mlohav Underarms
Morate se ispraviti vaše dijetalne unos. Često se flab rezultat je položena u underarms masnoće. Ima li dijeta je uravnotežen i ne sadrži više od 20% masti i carbs. Uzmite više voća, povrća i svjetlovodno u vašoj prehrani. Ako niste sigurni, obratite se jednom dijetetičar koji će biti u mogućnosti to učiniti dijeti plan za tebe.
Vježba je jedina opcija za uzimajući osloboditi od mlohav underarms. Učlanite u teretanu i doći motivirani da steknu opruzač simetričan. Kada će početi u teretanu i vidjeti ljude s modeliran oružja, od vas će se osjećati motivirani za rad i vratiti u formu.
Imate puno kardio vježbe. To se odnosi krepak šetnja, jogging, trčanje i sl. To bi trebalo biti učinjeno na umjeren intenzitet podizanje vašeg srca i sagorijevati kalorije. Radiš vježbe za tih 20 minuta do pola sata jedan dan vam dati dobre rezultate.
Još jedna velika vježbi koje možete raditi kod kuće po sebi bila bi push-up prozora. Svaki dan za 15 minuta, to push upove koji će ići dug put u toniranje svoje ruke i opruzač te dobili osloboditi od pazuho flab u tren oka.
Uzmi tegovi za vežbanje od 8-10 funti i vježba s njima. Ako nemate tegovi za vežbanje, snimanje jedne litre boca ispunjena vodom i koristite je kao utezi. Pruži svoju ruku i utezi pokupiti dok ne osjetite tricep mišića izdvajali da se maksimalno ograničenje. Učinite 3-4 reps of set 10-15.
Zakretanje u smjeru kazaljke na satu vašim rukama i anticlockwise, osjećaj ramena oštrice potez kao što ste to učinili vježbe. To će oblikovati svoje ruke i flab biti otopljen s povećanim vrijeme.

Kako povećati okomiti skok
Lijekovi za želudac Virus
Kako graditi mišića Chest
Prednosti kofein
Kuhanje Low Fat Prehrana
Zašto ljudi su Birthmarks
Lijekovi za suho kašljati
Kako izabrati oblik
Chest Workout Tricep
Simptomi šećerne
Water Retention