Vježbe za izgradnju tele mišiće

Teleći mišići su obično teško razvijati, kao svakodnevno hodanje toughens njih, čineći ga teško za njih da raste. Međutim, uz redovne vježbe, možete izgraditi snažnu teleta i nogama. Za to, bitno je da je praksa pokreti pravilno. Ako slijedite ove na redovnoj osnovi, možete bez sumnje postići snažan tele mišiće, što će uložiti više uletjeti u vašem skok podrške i pomoći vaše zglobove koljena, smanjenje trošenja i habanja. Dakle, za one koji su atletska teladi nastavku su dati neki koristan vježbe, uz pomoć kojih možete sigurno napustiti svijet iza sebe.

Vježbe izgraditi mišiće nogu

Stalni oteliti Povećanje
Korak na podnožju podršku stroj, stavljanje glavu između ramena jastučići. Položaj takav da se vaše ramena su komotni pod jastučići. Upišite vaše noge oko ramena width apart, sa svojim nožnim prstima pokazujući prema naprijed. Stand ravno, podupire težinu na vašem ramenu. Čuvajte svoje noge ravne i polako smanjite peta takva da vaše tele mišiće su potpuno nategnut. Now, visok porast na Vašem Prsti i osjetiti kontrakcije. Držati poziciju za trenutak i opustiti. Ponovite 15 puta u 4 kompleta.

Povećanje sjedi oteliti
Ova vježba se izvodi noge povijen na 90 stupnjeva. Podesite koljeno jastučići na takav stroj da sjednemo na njega sa svojim koljenima lijepljenih na jastučići. Stavite noge na podnožju blok, sa nogama oko ramena width apart Prsti i šiljenje naprijed. Sada, uspon na vašem nožnim prstima, kao visok kao možete, i držite za drugu poziciju, osjetiti naprezanje u vašem teocima. Ponovite 15 puta u 4 kompleta.

Magaraca oteliti Povećanje
Štand na podnožju blok, sa nogama o širini ramena i pored Prsti šiljenje naprijed. Bend odmoriti i vaše ruke i lakat na ostvarivanju klupa, kao da se gornji tijelo je paralelno na zemlju. Međutim, budite sigurni da vaše noge ravno. Snizite svoj pete polako raste pritisak na tele mišiće. Zadržati poziciju za drugu i ponovite 15 puta u 4 kompleta.

1 noga oteliti Povećanje
Mjesto s jedne noge na stopalima blok tele podizanje stroja, kao da je vaša peta visiti lopte od bloka. Držite na nešto da održe balans. Imajući vaše koljeno ravno, niže dolje položaj Vašeg potpetica, dok istezanje i povećava pritisak na mišiće oteliti. Zadržati poziciju za drugu i zatim uspon na Vaše Prsti, kao visok kao možete. Držite ovu poziciju da doživite heightened kontrakcije. Ponovite sa drugim noga 15 puta u 4 kompleta.

Brat Dijeta
Početna lijekovi Za bebe Acne
Zašto plaču Feel Good
Koristi od graška
Proteže Za jači Stupiti
Koristi od nar
Kako graditi biceps
Mudrost zubi Problemi
Easy Workouts Na početak
Smeđi kruh Facts
Zubobolja Relief