Žene Ab Workouts

Stan je ABS cjeloživotnog fantazija za žene. The žudnja za ženu za ravni trbuh može biti procijenjena od činjenice da ona može trajati naselje na bilo koji način da je samo za tanko i vitko figuru. Crash dieting natašte i samo su neki od načina da zaposli da biste dobili osloboditi od tih dodatnih kilograma. Međutim, ostaje činjenica da je, kako bi se smanjila težina učinkovito i posjeduju flaunting tijela; ništa ne može zamijeniti formule slijedećih uravnotežena ishrana i dobro planirane vjeľbe rutinu. Za sticanje tih namještenica krivulje i konture, što trebate učiniti vježbama koncentriran na zadak. S obzirom na dolje su neke učinkovite vježbe za žene, što treba učiniti u slučaju ab workouts.

Workout abdominalnu za žene

Crunches
Lezimo na otirač, savijanje noge na takav način da se na noge su ravne površine. Place ruke na stražnjoj strani vaše glave. Sad, polako podignite vaše ramena i pokušati dirati vaše koljenima. To će se na vaš tlak trbušne mišiće. Da li vježbu bez stresa na vaš vrat i stavljajući težinu na vaš povratak. Provjerite da li su glatke pokrete. Učinite oko tri kompleta od 30 ponavljanja svakom, uzimajući samo par sekundi ‘ostatak između.

Kabelska Crunches
Za kabel crunches, postaviti dvokrevetnoj konop na kabel stroja. Plant vaše koljenima na podu i posezanje za užad sa vašim rukama, zaključao ih na objema stranama glave. Sada, polako dovesti vaše laktove uz otpor, dolje na svoj koljenima. Držati poziciju za oko dva broji. Nakon toga, polako podizati vaš položaj to pointcast gdje svi tvoj torzo postaje paralelna s podom. Ponovite tri garniture od 30 ponavljanja svakom.

Koljeno Ups
Sjedi se na rubu nekog klupu. Da bi održali balans, shvati strane klupu s Vašim rukama. Protegnuti noge vani i polako povući Vašu koljena prema Vašim prsima. To će vašem stisnuti trbušne mišiće, tijekom kontrakcije. Držati poziciju za dvije sekunde, a potom vratiti noge na izvornu položaju. Ponovite tri kompleta od 25 ponavljanja svakom.

Koljeno podiže
Čvrsto stegnuti dometnut jedan štap, sa vašim brada i širenje oružja malo šire od ramena. Objesiti na štap tako da se noge ne dira pod. Bez ili ljuljanje ljulja, dovedite vaše koljena prema Vašim zadak tako da su u zaključan pravi kut (90 stupnjeva). Pritisak na vašem ABS, zadržite položaj nekoliko sekunda. Opustiti i pustiti položaju. Ponovite tri kompleta od 10 do 15 ponavljanja svake.

Kako možete poboljšati svoje smislu miris
Biljna tretman za Acne
Kako da biste dobili osloboditi od grčevi
Water Retention
Prednosti liči
Prednosti Muskmelon
Skin obezbojenje
Kako spriječiti Salmonella
Prvo Prenatal Posjetite
Prednosti Passion Fruit
Solubilni Vlakna Vlakna vs nerastopiv