Brat Dijeta

Ako ste prolazi jedan spell za proljev, onda naselje na tradicionalno dokazani lijek za Brat prehrani za olakšanje. Zašto samo proljeva? Brat dijeta je poznato da se primiriti jedno iz gastrointestinalnog drugih bolesti kao što su dispepsija te gastroenteritis. Brat ustvari je skraćenica koja stoji za četiri prehrambenih proizvoda – Banana, riža, kaša od kuhanih jabuka i dvopek, koje se smatraju korisnim za gastrointestinalnog bolesti.

Karakteristično je Brat dijetalna hrana obuhvaća predmete koji su u relativno vrlo blag ukus, lako probaviti i imaju manje od svjetlovodno u njima. Namirnice koje su u niskom svjetlovodno su predložene kao dijeta za ljude koji pate od proljeva, jer visoka svjetlovodno hrana uzrok plin i tako rezultirati Pogoršanje je bolest. Brat dijeti može uključiti dodano protein dodataka kao što su tofu ili protein pilule.

Brat Dijeta plan za proljev
Standardni Brat ishrana uključuje banana, riža, kaša od kuhanih jabuka i tost. Ali postoje i druge alternativne namirnicama koje mogu biti predložene u prehrani Brat za osobu pate od proljeva. To uključuje —
Diet Brat sačinjavale banana, riža, kaša od kuhanih jabuka, čaj i tost
Diet Brat sastavljena od banana, riža, kaša od kuhanih jabuka, dvopek i jogurt.
Kako preuzeti / Uvesti Brat Dijeta?
Obložiti prepečenac i riža ne ostanu dolje, onda možete isključiti želuca potpuno odmara za neki sat.
Nakon toga, možete početi po jasnim pijenje tekućine poput vode slatko piće začinjeno đumbirom, juha ili možda čak i sportsko piće pomiješana s vodom.
Zapamti piti u malim sips nego u velikim gulps, jer će tada biti više šanse za piće boravka dolje.
Kada ste na pozornici kad tekućine su dobro tolerirati tj. ne uzimajući izbljuva, onda početi postepeno dodavanje Brat hrane na svoj način ishrane.
Obložiti tekućine dalje poticati povraćanje, onda bolje provjerite s liječnikom. Morate biti extra oprezni u slučaju djece.

Kako Power Prošećite
Prednosti češnjakom
Kako da biste dobili osloboditi od A sinus Infection
Koliko kalorija trebate Dnevne
Prednosti Bitter tikva
Prednosti Loquat
Spojnički grčevi
Povijest pilule kontraceptivni
Koristi od kokosa
Trening rutinom Strength
Kako da biste dobili osloboditi od grčevi