Čaj kamilica

Kamilice čaj je poznati biljni čaj koji ima ljekovite vrijednosti. Poznato je po svojim voćnog mirisa koji podsjeća često jedan od jabuka. Čaj kamilice ima sposobnost da smiruje osobu dolje i djelovati kao relaxant mišića, kao i blagi sedativ. Na dvije osnovne vrste kamilice su rimski i njemački sorti. Oba sadrže eterična ulja i anti-oxidants koji će pomoći tijelu odmoriti i oporaviti od fizičkog umora. Provjerite informacije o prednostima i čaj kamilice također naučiti kako učiniti.

Kamilica Tea Prednosti
Najpoznatija je kamilica se mišić relaxant. Pijenje čaja kamilice smiruje javiti bol mišića, spasms, trbuh i leđa aches i smanjuje menstrualnog grčevi. Preporuča se da za vidljive koristi, trebali biste piti najmanje 2 šalice čaja kamilice svaki dan.
Čaj kamilice je također koristan za liječenje kožnih problema kao što opeklina, alergija, stings, ugriza, modrice, acne, itd. koji biste htjeli da se ohladi čaj i koristiti ga na uredan dressing u slučaju liječenja opekotinu; drugo možete jednostavno pije se i uživati u ugodnom osjećaj.
Čaj kamilice pomaže da se smirim i primiriti dolje osjećaje tjeskoba, nervoza i depresija, budući da ima blagu sedatives. Oni opuštaju mišiće i mozak indukovati spavanja, tako opušta osobu u potpunosti.
Njemačke kamilice čaj često se koristi za liječenje problema kao što bloating, mučninu, plin, razdražljiv utroba sindrom želuca ili boli. Često je poznat kao biljka koja jača želudac.
Kako napraviti kamilicu Tea
Vaš prvi korak uključuje pronalaženje kamilice cvijeća. Oni su dosta lako uočiti, one se pojavljuju u grozdova te su neznatno manje od daisies. Oni su bijele latice delikatna i štrči žuta centra. Vi svibanj također posjetiti svoj lokalni vrtić za toga. Get pregršt cvjetova kamilice.
Uzmi tava za umake u kojima bi obično napraviti čaj. Izlit neki u njoj vode i stavi na čir. U međuvremenu očistite i isperite cvijeće u hladnom tekućom vodom. Kada je voda boils, stavi na neki cvijeće (2-3 teaspoons za svaku čašu vode) i dopustiti da se čir. Ona ne pravi razliku da li je cvijeće svježe ili suho, a okus ce biti isti.
Isključite plin kad je cvijeće iskljucuju njihovih mirisa i boja. Isčašiti tekućine u čašu, kako bi izbjegli bilo kakve latice padaju in Dodati bijeli šećer ili med po ukusu. Neka se čaj ohladi malo i onda ga polako uživati pio.

Kako da biste dobili osloboditi od Spider vene
Uzimajući osloboditi od pelena osip
Što su Hydrosols Waters
Što Uzroci Charlie Konji
Prirodne lijekove Za Depresija
Mršavljenje planove adolescenti
Dijeta Za pušačima
Prednosti lubenica
Kako podrigivati
Uzimajući osloboditi od kašalj
Dijeta Za Depresija