Gestational Dijabetes Dijeta plan

‘Gestational Dijabetes znači visok krvni šećer (glukoza) za vrijeme trudnoće računati. U većini takvih slučajeva dijabetesa, razinu šećera u krvi padne dolje na normalan nakon isporuke. Međutim, ponekad gestational diabetes svibanj štetno utjecati na rast fetusa. Dakle, reguliraju šećer u krvi za vrijeme trudnoće neophodna je za osiguravanje rođenje zdrava djeteta. Normalno, najefikasniji način vođenja provjera šećera u krvi je nakon hranjiv diet plan i redovna tjelovježba uprava. Nadalje, hrana plan bi trebao biti tako formulirani da inkorporirati sva bitna hranjiva potrebnih trudnica. S obzirom na dolje je obrok plan da dijabetski trudnica trebala bi slijediti.

Šećerna Gestational Dijeta plan
Pored obrasca eating jedan hranjiv dijeta, žene s dijabetesom gestational također mora držati ček na iznos od ugljikohidrata postupio. Općenito, jede previše ugljikohidratima će potaknuti porast u glukoza nivo. Ipak, rezanje ugljikohidrati potpuno isključiti iz svog dijeta grafikon će dovesti do pada šećer u krvi, što je podjednako nezdravim. Dakle, plan obrok bi trebao biti pripremljen tako da utor na adekvatan količina ugljikohidrat potreban tijelu. Prođite kroz ove označeni bodova da bi dobili ideju o dijeti koja će se potom žena sa gestational diabetes.
Izbjegavati nekoga šećere, sweeteners slastice i koncentriran. Ne konzumiraju pite, peciva, kolači, čokolade, keksa, džem, marmelada, bezalkoholna pića, stolni šećer, med i voće sokova. Prehrambena sadrže saharoza, fruktoza, dekstroza, med, melasa, kukuruzni škrob, kukuruzni sirup i slatki koncentrirani voćni sokovi su strogo se izbjeći.
Ostriži junk hrane i pakiranog jela, kao što su instant rezanci, hot dogs, burgers, pomfrit, krumpirov crisps, kalajisan ribe, kalajisan juhama i smrznute hrane, iz vaše prehrane. Trebali biste izbjegavati konzumiranje bilo koji od tih predmeta, čak iu malim količinama.
Pobrinite se da jedete vrlo male, ali zdrav doručak, sastavljen od proteina. Nemojte jesti ili piti sok od voća i corns. Izbjegavajte jelo pastas, rotis i paranthas. Umjesto toga, odlućili za jajima, leća meso, piletinu ili smeđe kože kruha proširila sa kikiriki maslac.
Umjesto da jede velike obroke, dijeljenje vašeg obroka u male dijelove i jesti nakon svake tri do četiri sata. Povećajte unos proteina mršavih i vidjeti da uključite bogat izvor bjelančevina, kao i meso (niske masnoće), riba (kože), jajima, sir, orašasto voće, kikiriki maslac, itd, u svaki obrok.
Uvesti visoke fiber i puno zelene hrane u vašoj prehrani. Svježa i lisnatog povrća, cijela zrna kruh, žitarice, impulsima, grah i svježe voće treba konzumirati u velikom količinama. Uvjerite se da jedete voće samo za ručak ili večeru, a nemate ih za dorucak.
Suzdržati od prehrane duboke i masne pržene hrane. Kuhanje ulje treba koristiti rijetko, eventualno izbjegavati. Umjesto prženje namirnica (riba, čak i mesni), ispeći, prokuhati ili parna njih. Također možete barbequed jesti meso i ribu. Izbjegavajte meso s visokim sadržajem masti, kao i svinjetine.
Da se smanji unos masnoća, koristiti samo kliziti ili niske masnoće mlijeka i mliječnih proizvoda. Guste vrhnje, maslac, sir, majoneza, kiselo vrhnje i margarin se zamijeniti s low-fat namirnica i proteina.

Kako Power Prošećite
Prednosti Passion Fruit
Savjeti za olakšavanja Stress
Toksični Shock Sindrom
Kako da biste dobili osloboditi od uštogljen Nose
Prednosti Sugarcane
Hrane kako bi se izbjeglo Dok Dieting
Prednosti liči
Simptomi Trovanje Arsen
Medicinski Simptomi pothranjenošću
Limunada Dijeta