Hand Eye koordinaciju

Ruka-oko koordinacije se može opisati kao sposobnost pojedinca da se oko njegove kontrole kretanja i procesa vizualnog inputa u ispravan način, u cilju vodič pokreta ruku. Proizvodimo uporabe ruku okom koordinacije u gotovo svakom aspektu našu dnevnu rutinu. Osim toga, postoje određene specifične situacije, poput igrajući tenis, loptice žonglerstvo, rješavajući zagonetke odbora, i sl., koje zahtijevaju veći stupanj koordinacije. Nije previše teško za osobu da poboljšaju svoju ruku okom koordinacije, pružajući on je spreman za rad prema istoj. U sljedećim redovima, imamo naveden niz načina kroz koje možete poboljšati svoje ruke okom koordinacija.

Kako poboljšati koordinaciju Hand Eye
Sudjelovati u različite vrste sportova, uglavnom oni koji zahtijevaju ručno oku koordinacija. Stolni tenis, tenis, biljar, golf, baseball, squash, itd su neke od igara koje će učiniti mnogo koristi.
Početak igranja ulova s prijateljima, bilo da je mali nogomet, tenis ili baseball loptu. To zahtijeva znatan stupanj ruka-oko koordinacije, vodeći do over-all poboljšanja.
Pisanje slova ili brojeva na velikom loptom, kao što su košarka, nogomet, itd. Play ulov s njom i kako ga uhvatiti loptu, pokušate uskliknuti posljednje pismo ili broja koji ste vidjeli na sebi.
Jesti hranu stavke koje su bogate cinkom. To je zato jer istraživanja su pokazala da oko 20 mg cinka na dan može poboljšati ruka-oko koordinacije. Kamenice, sjemenke bundeve, cijeli žitarica, sjemenki suncokreta, životinjskih bjelančevina, boba, orašasto voće i bademi su bogate cinkom, dok leguminoze, zrna cijeli kruh i žitarice blok njegova apsorpcija.
Započni igranje video igara. Oni zahtijevaju velika ruka-oko koordinacije. Ipak, pazite da ne postanete ovisnik o njima ili trošiti previše vremena u igranju.
Igranje sa jo-yos radiš i zagonetke odbor je još jedan učinkovit način za poboljšanje ruka-oko koordinacije.
Pokušajte žonglerstvo naučili. Ne samo da će poboljšati vaše ruke okom koordinacije, ali i oni oko vas impresionirati.

Što je maslačak?
Prednosti Krumpir
Prednosti Narančasta
Dijeta Makrobiotički
Prednosti malina
Žene Ab Workouts
Komarac ugriza
Kako Počastite Bračno savjetovalište
Kako da biste dobili osloboditi od ožiljaka
Kako da biste dobili osloboditi od uštogljen Nose
Dijeta Fat Flush