Hrana i menstrualnog grčevi

Većina je žena, u nekom trenutku svoga života, iskustva menstrualnog grčevi, odnosno bolovi u području abdomena karlica ili tijekom menstruacija. U medicinskom žargonu, ta bol je nazvao kao “dysmenorrhea”. Grčevi menstrualnog rasponu od blagog do ozbiljne. U blagim slučajevima, grčevi su kratko trajanje i iskusni u formi jednog tupa bol ili osjećaj tromost u abdomen. S druge strane, akutnim slučajevima menstrualnog grčevi unbearably može biti bolan i ponekad čak i zahtijevaju medicinsku intervenciju.

Međutim, umjesto uzimajući pribjegavaju bol ubice ili prolazi naporan režime vruće kupke, je najbolji način da se takve krotiti grčevi je zadržavanje provjeriti na vašoj prehrani. Odgovarajuće prehrambene i dijetalne će poboljšati Vaše sveukupno dobro, i tako, pomoći u borbi protiv menstrualnog grčevi s lakoćom. Ako ste jedan od mnogih žena strah onih neuklonjiv pet dana u kalendaru, samo provjerite ove brze samopomoć savjete da sricati važnosti zdrave hrane u alleviating neodobren menstrualnog grčevi.

Prehrambena Tijekom menstruacija
Ne jesti hranu koja daje osjećaj letargičan i otečen. Junk hrane i masne slastice su strogi no-no.
Izbjegavajte meso i mliječni proizvodi, kao što oni sadrže arachadonic kiselina, koje povećavaju proizvodnju grč izazivač prostaglandini.
Uključi obilje cijelog zrna, povrće, voće i hrane bogate kalcijem i magnezijem u vašoj prehrani. Povrće i voće će se nasititi apetit bez mislite lijen.
Masnim kiselinama (Omega 3) pronađena riblje ulje imaju anti-upalne svojstva koja pomažu u dobivanju olakšanje.
Umjesto uzimanje obroka tri trgu u jedan dan, pokušajte ih prostora u malim sve obroke tijekom dana. To će Vam pomoći da se ispune nutritivnih potreba na dan bez napuštanja vam bučne ili uznemiravaju stomak.
Izbaciti kofein sa svog popisa hrane. Kofein u kavu, čaj, cola i čokolada izraditi te osjet živčani tijekom razdoblja i tako dovesti do menstrualnog nelagode u velikoj mjeri. Ulja pronađena kava može prevrnut vaš crijevima.
Nemojte konzumirati alkohol. Ako je vaše tijelo ima tendenciju da zadrži vodu tijekom razdoblja, alkohol će samo pogoršati problema. Ako vam je teško uzdržala od istih, ograničiti potrošnju alkoholnih pića u čašu ili dvije vina.
Razne istraživanja su pokazali da ima ljekovita svojstva flaxseed koliko menstrualnog grčevi brine. On sadrži omega 3-a (kao i ribe) i tako, usporava oslobadjanje nekih prostaglandini u tijelu. Uključuju dvije teaspoonfuls tla flaxseed na svoj dnevni obrok.

Kako napraviti premet
Spojnički grčevi
Kako da biste dobili osloboditi od šuga
Kalij Rich Foods
Acne Tijekom Trudnoća
Vježbe za izgradnju tele mišiće
Kako pronaći položaj bebe u utrobi
Kako Počastite Muscle A Vuci
Prednosti Mint
Vježbe Tijekom Trudnoća
Kako Vodeni Pomoć Tijelo