Inner pleće Workout

Na bedrima su mišićnih skupina nogu koji se sastoji od mase smješten na prednjem, stražnje i gornje strane nogu. Vaši bedrima pomoći vam u nekoliko aktivnosti kao hodanje, izvodi i prateće ti cijelo tijelo.

Važno je da workout unutrašnjem bedrima jednostavno za rutinske svakodnevne aktivnosti, za osobnu satisfakciju i fitnessa. Toniranje unutarnjih bedrima može biti težak proces, ali dobra cirkulacija krvi može se održavati pravilnu njegu, ako je na bedrima daje.

Mišiće na bedrima može biti ojačan ili trenirao sa sljedeće vježbe:
The čučanj
Nožni Extension
Nožni Press
Vježba pregibanja nogu u
1. The čučanj
Molimo zapamtite da uvijek nositi težinu sigurnosni pojas za povratak sigurnosti. Sada, saviti noge u koljenima i hips spustiti torzo i između nogu. Čučati dolje, tako da vaš bedrima ostati paralelno s podom. Ustajte na uspravan, stojeći stav. Ponovite ovu vježbu oko 8-10 puta i obavljanje 1-3 kompleta. Ako ste izričito trening s utezima i onda manje ponavljanja.

2. Nožni Extension
Ova vježba se izvodi pomoću stroja naziva nogu Extension Machine. Osjećajte se kao udobna na produljenje nogu stroja. Now, produžiti noge i leđa ravno dolje, dok opet disanja out. Učinite 1-3 kompleta oko 8-12 ponavljanja.

3. Nožni Press
Nožni pritisnite je još jedan vježba koja pomaže da se ton vašeg bedrima. Prvo, sjediti na nogu pritisnite stroja. Sada push težinu naprijed s nogama na tanjur da se pridaje težinu. Obavi skup 8-12 ponavljanja i 1-3 kompleta.

4. Vježba pregibanja nogu u
Vježba pregibanja nogu The Stroj se koristi za ovu vježbu. Leži na vaš želudac na stroju, zamotajte Vašu nogu oko šanka. Zatim, nakovrčati noge gore i dolje. Učinite 8-12 ponavljanja i 1-3 kompleta.

Fat Transplant
Kako mršaviti In Your Face
Kuhanje Low Fat Prehrana
Hrana i menstrualnog grčevi
Prednosti bundevskih
Prednosti grožđice
Prednostima Step Aerobics
Niska kalorija Alkoholna Pića
Kako Tone Inner bedrima
Izbjegavajte Bad Dah
Prednosti kukuruza