Kako da biste dobili osloboditi od Zits

Jedna od najčešćih i frustrirajuće problemi tinejdžerski obuhvaća zits. Najgora situacija dolazi kad moraš ići party sljedeći dan i naglo primijetiti privid nekog zit na vašem obrazu. Od svih dana, ona je morala biti tamo uocci stranke. Ne možete preskočiti stranke, ali ne želite ići sa velikim zit ukrasni vaš obraz previše. Što učiniti sada? Pružiti Vam rješenje, to je ono što smo ovdje! Postoje brojni brz i jednostavan home lijekova koji se mogu vam pomoći u uzimajući osloboditi, ili atleast toniranje dolje, na zit preko noći. Znati kako da biste dobili osloboditi od zits, naravno, pročitajte dalje.

Quick & Easy Noćenje Početna lijek za Zits
Probajte kako bi se spriječio nastanak zits koliko god možete. Za potrebe, čuvati vašu kožu očistite od njega redovito pranje sa toplom vodom i blagim sapunom.
Ako primijetite zit neposredno prije odlaska u krevet, oprati lice sa blagim sapunom iverak i pasta za zube (ne gel) preko njega. Isprati i osušiti zalijepiti u jutro. Šanse su da ni zit će nestati ili se atleast divan dolje.
Pijte puno vode na dnevnoj bazi. On pomaže u održavanju tijela čistim i sprečava nastanak zits.
Dip vaš ručnik u toplu vodu, a ne kipući. Staviti mokro područje nad vašim zit i neka ona ostati do tkaninom hladi dolje. To će vam pomoći u smanjenju veličine od zit i čine ga manje vidljive.
Kukuruzni škrob i vodu staviti zajedno i miješati dok ga čini gust i kremast zalijepiti. Primijeni na zit prije odlaska u krevet i ostaviti preko noći. Isprati u jutro.
Napravi tijesto za pečenje soda i vode i primijeniti na zit prije odlaska u krevet. Ostavite ga preko noći i operi off ujutro.
Kako biste izbjegli pojavu zits, kontrolirati svoj unos šećera. Sugar pomagala proizvodnju nafte u tijelu, i na kraju vodi do zits.
Stres nije dobar za kožu na sve. Dakle, da imaju jasan put, pokušajte da ne uzeti previše stresa.
Nikada ikada džaku, prod, grebanje ili stisnuti jednom zit. To će ga samo razljutiti, što je rezultiralo u više upala i zarastanje duže vrijeme.
Uzmi aspirins na čašu i zdjelu ili simpatiju njih. Dodati par kapi toplo / topla voda, aloe-vera gel ili meda i napraviti gustu zalijepi. Primjenjuju se na vaše lice i isprati nakon 15 min.
Izmlatiti je kora od narandže, s vodom, na komad kamena. Primjenjuju na pogođenim područjima, nek ‘suho, a zatim isprati.
Primijeni limunova soka na lice, pustite neka suho i zatim isprati.
Stavite žuljati i kurkuma u čajna žličica praška za korijandar soka. Primijenite ga na lice na dnevnoj bazi.
Stavite žuljati i kurkuma u prah čajna žličica soka od metvice. Primijenite ga na lice na dnevnoj bazi.
Primijeni grated krastavac preko vaše lice i držati 15-20 minuta za. Isprati sa hladnom vodom i primijeniti oil-free ovlaživač.

Hranu za dijabetičare
Prednosti repa
Kako izgubiti vodu Masa
Simptomi Trovanje Arsen
Što su Fibroids
Arms Vježbe
Kako spriječiti infekcije mokraćnog U maloj djeci
Vitamin C predozirati
Kada se Pregnancy Test
Prednosti Mint
Uzimajući osloboditi od Intestinal Gas