Kako Počastite A Sprained gležanj

Bilo da ste ozlijeđen gležanj tvoj trčanje dok se ulov autobus ili dok radite bilo koja druga aktivnost, opuštanje, jer mi ćemo se pobrinuti da dobijete gore i doći će opet. Slijedite ove korake da ozdravi gležanj koji sprained od tvoje.
Prije svega leda na sprained gležanj. Primjenjivati led na ozljede odmah nakon što ste sprained koji gležanj od tvoje. Zaleđivanje Držite ga nekoliko puta u danu za svaki put 15-20 minuta, dok je oteklina subsided. Zapamtite da se ne ozljede ledom za više od 20 minuta odjednom. Mnogi ljudi misle, što više to bolje, ali to je apsolutno u krivu. Infact overdoing ga može imati nepovoljan utjecaj na ozljede.
Ne zamotati ili komprimirati na gležanj koji je ozlijedio. Omatanje ili compressing sprečava prekomjernu tekućinu iz odvodnjavanje iz oštećene području. Ovo će produzze bolovi, nelagoda i oticanje.
Ostalo ozljedila gležanj je koliko je to moguće. Infact, ostati izvan ozlijedio noge koliko god je to moguće. To je uvelike će pomoći u procesu ozdravljenja.
Uzdignuti se ozlijedio gležanj vaš stavljanjem nekoliko jastuci, stolice, kava stol ili bilo što drugo, pod gležanj koji je ozlijedio. Uzdižući je gležanj pomoći će u umanjuje se oteklina koja se održava.
Izbjegavajte bilo kakve topline dok se ozlijedio području je još uvijek oteknute. Upotreba vlažne topline preko sprained gležanj jednom ozljede subsided ima malo.
Započeli s korištenjem gležanj jednom bol i oteklina je nestala. Ne zaboravite to učiniti oprezno jer se ipak ne žele da rade to 100 posto, čim je ozdravio. To učiniti postupno. Ovo će uključiti nervni vlakna u povrijeeni područje koje će pomoći u inturn vraæanje izgubio snagu u mišićima i ligamenta koje su bile oštećene. To će također pomoći u promoviranju boljeg krvotok.

Nadbubrežna nedostatnost
How Do Aromaterapija Nafta plamenika Work
Lijekovi za suho kašljati
Stop hrkanje
Mediteranske Dijeta Recipe
Kako Počastite A Sprained gležanj
Prednostima Jackfruit
Prvo Prenatal Posjetite
Veći gubitnik Dijeta
Smanjenje celulita Sa Prehrana
Tone mlohav Underarms