Kegel Vježbe

Kegel vježbe su ime po Dr. sc Arnold Kegel, osoba koja ih razvili. Ove vježbe su dizajnirane na način da pomaže pojedincu ojačati njegovu pubococcygeus mišiće. To u osnovi znači da mišiće koje tvore dio je karlica kat se vršio i ojačan. Te mišiće podržava vaš mjehur, maternica i utroba i ostvarivanje Kegel mišiće će pazite da nemate problema inkontinencije u starosti. Ako vam se dogoditi da pate od mokraćnog kontinencija sada, vježbanje Kegel vježbi svakako će vam pomoći kontrolirati ga.

Prednosti Kegel Vježbe
Kegel vježbe imaju mnoge prednosti za muškarce i žene. Vaš liječnik će moći voditi vas najbolje o tim vježbama, kako to treba da urade i koliko puta. Međutim, bitno je da li je praksa za najmanje 10-15 minuta na dnevnoj bazi u cilju primjetiti promjene i iskustva pogodnosti u najkraćem mogućem roku. Najbolji način da znate što trebate mišić stezati je iznenada pokušava zaustaviti dok urinirati. To učiniti za 3-4 sekundi, a onda neka protok normalno. Učinite to barem jednom ili dvaput na dan za iskusiti dobrobiti. Sljedeće su koristi od Kegel vježbe.
Kegel vježbe pomogne u jačanju karlica mišiće koji su oslabljena zbog porođaja, trudnoće, naprijed dobi ili pretjeranog težinu.
Najvažnija prednost Kegel vježbe je da pomaže u kontroli inkontinencije. To je u osnovi zdravstveno stanje u kojem pojedinac nije u mogućnosti kontrolirati urin, pa čak i blagi izbačaj poput kašlja ili kihanje svibanj dovesti do istjecanje urina.
Kegel vježbe pomogne u smanjivanju teškim utjecaj kliženje prolaps ili isključivanje karlica organa poput uterusa. Redovno vježbanje od Kegel vježbe pod vodstvom liječnika pomoći će vam da minimiziraju utjecaj na ispadanje i pomoći vam da brže uzimajući u redu.
Kegel vježbe se zna da imaju koristi od seksualnih funkcija muževi i žene. U slučaju ženama, one će se moći doživjeti orgazam kao mišiće u karlica kat ugovor bolje. Za muškarce, uzimajući jedan erekcija će biti lakše i moći će vrhunac u pravo vrijeme, a ne preuranjeno.

Kako da biste dobili osloboditi od plina
Koliko kalorija trebate Dnevne
Prednosti đumbir
Lower Ab Workouts
Koristi vitamina C
Opasnosti Dijeta tablete
U plodovima Low Acid
Kako Iscijeli promukao Glas
Hip Hop Abs
Vježbe izometrička
Poboljšajte Vaš imuni sustav