Lijekovi za suho kašljati

Kašalj je prirodna refleks je tijelo osjećajem nadraživanja u grlo. Postoje u osnovi dvije vrste kašlja – Wet i suhim. The wet kašalj je često popraćeno sluz ili flegma suhi kašalj, dok je jedna u kojoj ne postoji sluz te grlo boli puno zbog suhoće. Suhi kašalj može nastati zbog mnogo faktora, poput pušenja, prekomjerne izloženosti onečišćenja, prašina ili neka druga alergija itd. najučinkovitije liječenje za suhi kašalj je prirodna i naslovna lijekova. Ovi su lijekovi dokazano korisno puno prije lijekova nastao je i postao popularan. Check out neke popularne prirodnih i kućica lijekova za liječenje suhi kašalj.

Prirodni i lijekovi za početak Suhi kašalj
Ekstrakt je sok od đumbir i pomiješati ga s medom. Uzmi ovaj dan 3-4 puta za brzo olakšanje od kašlja.
Gargles su uvijek na snazi suho za liječenje kašlja. Uzmite neke mlake vode sa malo soli i tečnost za ispiranje grla. Alternativno, možete pripremiti esencije od kane lišće za liječenje suhog kašlja.
Uzmi malo i svjež komad djumbir i oljuštiti kožu. Posipati jednom prikliještiti soli na nju i preživanje to, uzimanje soka unutra. To je vrlo djelotvoran u liječenju suhi kašalj.
Uzmite 3-4 loptice i crnog papra sa kim od sjemena s hint zajedničkih soli. Sisanje na njoj neko vrijeme i primijetit ćete instant olakšanje.
Uzmi jednog grama kurkuma prah i miješaju se sa čajna žličica za med. Uzmi ovo 3 puta dnevno i suho kašljati će daleko brže nestajati.
Pripremite đumbir čaj dodavanjem đumbir kada se voda počne ključati i prije nego što dodate čaj lišća. Put u prikliještiti papra i 3-4 prah lišća bosiljka. Pijte vruće i osjetiti vaš grlo umirujuće dolje.
Prije odlaska u krevet, pijete vruće mlijeko sa nekim medom. Ovo će omogućiti instant olakšanje od suhi kašalj i pobrinite se da imate zvuk spavanja.

Što je gluten
Najbolji Bodybuilding Vježbe
Spremanje eterična ulja
Očistite Dijeta Master
Prirodne lijekove za Pinworms
Prednosti papaja
Prednosti gimnastika
Koristi od soje
Prevrnut želudac
Dijeta Whole Food
Što su Infused Ulja