Limunada Dijeta

Limun Dijeta, također poznat kao Master Očistite Dijeta, je u osnovi kratkoročnih detoksikacija diet uvela by Stanley Burroughs. Osnovni cilj ovog dijeta je koji će vam pomoći da vaše tijelo pročisti od svih otrova i nečistoća. Istovremeno, on daje odmoriti na probavni sustav, tako da ga reenergize. To je sasvim sličan to sok brzo i mora biti za najmanje desetak dana. Premda je, kao takav, bez ograničenja na najveći broj dana u prehrani mogu biti poduzete, nije obično preporuča za više od 40 dana.

Limunada Dijeta plana
U limunada Dijeta, osoba konzumira samo svježeg limunova soka, očistili vodom, razred-B javorov sirup i crvena paprika. To je jedini izvor energije za sve koji prate dijetu. Uz to, te isto tako trebate piti slanim vode flush svako jutro i pije čaj jedan laksativ svake večeri. Osim ovih, jedino piće možete imati a slijedeći limunada Dijeta je nana čaj. Provjerite recept od limunada konzumira u Master Očistite Dijeta.

Sastojci
Vode 1 čaša
2 tbsp Grade-B javorov sirup
2 tbsp Limun soka
1 / 6 TSP paprika-ljutica
Metoda
Izmiješati sve sastojke zajedno i jedna čaša limunada je spremna za piti.

Rastavljanju Brzi
Nakon što je limunada atleast Prehrana za 10 dana ili čak i duže, osoba koja prolazi kroz to će ga slomiti i nastavak njegove uobičajene prehrane. Ipak, jedno mora biti jako oprezni dok radite ovaj. Tu je i strogim uprava za prekid prehrani. Za prvi u 36 sati okončana je, trebali konzumirati samo svježe sokove citrusa. Tijekom iduće tri do pet dana, trebali biste se postupno početi imajući sirovo povrće i voće ili kuhanog povrća juhe. Zatim počnite prehranom uobičajene hrane, dodajući jednu stvar u isto vrijeme.

Nuspojave
Postoji više manje nuspojava od slijedeći Dijeta limunada. Glavni razlog za nuspojava je da tijelo dobije bez čvrstih hrane i nađe je teško napredovati bez njih. Rezultat je sljedeće kratkoročne nuspojave.
Solid Cravings za hranu
Pogonska
Glavobolju
Razdražljivost
Mučnina
Povraćanje
Limunada Dijeta Savjeti
Svaki pojedinac je različitih kapaciteta i može preuzeti ishrana za različite dužine vremena. Prepoznajte simptome vaše tijelo i slijediti dijetu samo put do vaše tijelo vam omogućava.
Ukoliko želite pratiti prehrani za više od 10 dana, to je poželjno da to učine pod physician’s care.
Uvjerite se da pije minimalni iznos od limunadu u dan. Potrebna vam je kalorija dobiti putem prehrane.
Uzmi vode u dovoljnim količinama, tijekom prehrani. To će pomoći da u potpunosti zadržati hydrated.
Limunada dijetu ne bi trebalo poduzeti više od 3-4 puta u godini, a za 3-6 mjeseci jaz između dva stints. Podsjećamo, minimalna gap od 3 mjeseca je najviši je potrebno.

1. tromjesečja Dijeta
Uzimajući osloboditi od pelena osip
Produljeno dojenje
Prednosti češnjakom
Kako možete poboljšati svoje smislu miris
Znakovi infekcije Osnovne
Prirodne Šećer zamjenskih
Vježbe izometrička
Znakovi dehidraciju
Prednosti šparoga
Teen Vježba rutinu