Lower Ab Workouts

Obavljanje ab ili trbušne vježbe trebala bi biti sastavni dio cjelokupne vježbe izvode osobe. Na ab vježbe / workouts važno jer oni ne samo ton gore ab mišiće, ali i pomoći u jačanju njima. Ali za to je da je primjeran trbušne vježbe su učinili ispravno. Dano u nastavku se nalazi popis vježbi za trbušne. Ovaj članak također nosi upute o tome kako učiniti niža Ab vježbe na pravi način. Tako čitati dalje.

Aktiviranje dijagonalan Abdominus
To osobito ab vježba uključuje izvlačenje nečiji pupak prema kičmi. Možete to učiniti ili gdje leži licem dolje na podu ili na rukama i koljenima. U potonjem, tj. klečeći stilu možete osjetiti vaš pupak izdvajali u mnogo bolji. S druge strane, leži na teren će olakšati vam da razumijete / detektirati ako koristite druge mišiće. Upute:
Nacrpi vaš pupak drobinu koliko god je to moguće koristeći donji ab mišića. Pokušajte s opuštajuće diljem ostatka tijela.
Imajte držanje kontrakcije dok ti se ne osjećam ga više, ili vam se početi osjećaj ostalih mišića constricting više.
Obložiti vam ovo teško učiniti, a zatim početi po držanje kontrakcije za samo 10 sekundi. Ponovite isto i do 10 puta.
Povećajte broj contractions kada proces počne osjećati lakše.
Ukupno vrijeme u contractions ne moraju premašiti dvije minute.
Kada mogu držati jedne kontrakcije od jedne do dvije minute, a zatim da imate odgovarajuća snagu i izdržljivost u aukciji za prelazak na tougher Ab workouts.
Ravnanje Niži Natrag Protiv Kat
To naročito vježbanje pomaže jačanju mišića koji podržavaju i štite od ozljede leđa nisko. Pročitajte kako ćete to učiniti.

Leći ravno na vaš povratak sa svojim koljenima i stopalima upokoriti stan u prizemlju. Opustite se. U ovom držanje, ondje će biti i vaše jaz između nižih i nazad na zemlju, zbog prirodnih krivulja u kičmi.
Sada sniziti ABS na dodir na zemlji na takav način da ga se potpuno flattens. Male jaz između donjeg i prazninu terenu neće biti tamo na ovaj način.
A karlični rotacija će se dogoditi za povratak na spljeskati potpunosti. Pobrinite se da koristite samo trbušne mišiće u ovoj vježbi. Imajte nogama opuštenu kao što je više moguće. Oni se ne mogu koristiti da biste stvorili karlica rotacije.
Begin by holding kontrakcije za 10 sekundi. Slijedite rutinu isto kao što je opisano u prethodnoj vježbi.
Zapamtite da se duboke breaths dok obavljanje kontrakcije u donjem Ab mišiće u ovoj vježbi.
Jednokrevetna noga savijena noga Spuštanje S
U ovom ABS workout, jedna nogu čuva ravno na zemlju dok je druga noga se čuva u upokoriti držanje kroz sve trajanje vježbe.
Sada se lagano podigla nogu odmara na terenu sve do butina je okomito na tlo.
Sljedeća niže da polako nogu do stopala gotovo dodiruje katu.
Podizanje nogu nazad sa istim tempom do početka položaj i ponoviti.
Učinite to vježbi s obje noge.

The daska
ABS workout To je koristan za razvoj ukupni temeljni stabilnosti ovog dijela tijela. Stop vezzbe brzo obložiti li osjetiti bol, a izvode ga. To signalizira da je bilo Vaše ab mišići nisu dovoljno jaki za tu vježbu ili ste ga krivo izvedbom. Evo kako treba da urade.
Ležati na ravnom terenu.
Hands treba imati stan pokraj glave s koljena na stranu na jednom’s ramenima.
Držite stopala ravno na terenu kao da će to push upove.
Sada polako početi podići svoje tijelo off terenu održavanju svog pupak izdvajali u vašem prema kičmi.
Pokušajte ostati što je moguće desno ravno od noge do Vašeg ramena za vrijeme pokreta.
To je vaše podlaktice i noge koje će podržati težini tijela.
Pokušajte drži svoje tijelo u ovom držanja koliko je moguće. Preopteretiti Ali ne.
Vratiti se na izvornu držanja sporije.
Učinite nešto za tri kompleta ovaj ab workout i koncentrirati na osnaživanje vaše izdržljivosti s vremenom.
Kako li Donja abdominalnu Vježbe?
Donja ab vježbe nisu tako lako izvršiti workouts kao i za ostale dijelove tijela u osnovi jer su veću potražnju attentiveness i kontrola mišića. U mnogo slučaja, ljudi pogrešno zamjena ove koristeći dodatne mišiće poput hip flexors niže leđa i mišića. Suprotno tome, nekoliko drugih osoba pokušajte radiš trbušne vježbe koje su za njih previše tvrdo i zavrssiti koristili neispravno mišiće tijekom workout. Savjete u nastavku pomoći će povećati uspješnost niža trbušne vježbe.
Zapamtite da prilikom vježbanja vaš niži ABS, trebali osjetiti njih rade više od bilo koje druge mišiće.
Ona dobiva teško osjećati se niže Ab mišiće odjednom oni umoriti rade van. Ovo je znak da se zaustavi i odmora.
Imajte na umu da nikada ne osjetiti bol u donjem ti leđa kad ga vježbanju. Obložiti vi, onda to znači da je vaš niži abdominals nisu dovoljno jak za ovu vježbu radite ili ste to krivo. U svakom slučaju, kada se odmah prestati osjećati vaše niži leđa bol.
Nemoj biti u žurbi. Učinite Ab vježbi u sporim i kontrolirani način za maksimalnu učinkovitost.
Lower Ab mišiće uglavnom rade kao postural / stabilizirajuce mišića. Oni imaju tendenciju da ostane aktivna na niskim intenziteti dugo trajanja boravka i tako, trebali bi biti obučeni na isti način. To možete napraviti pet do 10 kvaliteti reps za vježbanje Ab, vaš fokus treba biti na obavljanje više nego reps događaj tougher vježba.
Ne zaboravite disati. A lot of workouts potrebu da se ugovorom neke Vaše trbušne mišiće uz pomoć disanja ispravan obrazac. Rad na uzimanje dublji breaths dok rade vježbe.

Balinese Masaža
Veći gubitnik Dijeta
Prednosti češnjakom
Važnost voća U Dijeta
Prirodne lijekove Za Depresija
Kako da biste dobili osloboditi od završetak Acne
Prednosti đumbir
Opasnosti Energija Piće
Vitamin C predozirati
Pubertet za mladiće
Prednosti gimnastika