Medicinski Simptomi pothranjenošću

Pothranjenošću je medicinsko stanje koje nastaje zbog niske unos hranjiva u tijelo. To je čak smatraju najvećim epidemije u zemljama u razvoju kao što nema adekvatne zalihe hrane. No, vrlo malo ljudi zna da se malnutricija može doći i od strane undernutrition kao i overnutrition. Undernutrition odvija se, kada je tijelo je lišen eterična hranjivim tvarima zbog nedostatka hrane, siromašne dijetama ili malabsorption. U drugu ruku, preko prehrane događa, kada je tijelo uzimajući previše hranjivim tvarima, što je rezultiralo u neravnoteža u ishranu razini. Iako postoje brojni razlozi za njegovu pojavu, njegova dijagnoza je od premijera važnosti. Dano u nastavku su simptomi malnutricija, koja bi trebala biti za pogledaše.
Eyes – The trepavica može biti otečen ili upaljene. The kornea of oku može postati mekih. The plavičast trag na bijelom u oči mogu nestati. U naprednom stadiju, u unutrašnje površine oka može činiti dosadno, lusterless i grube.
Face-Kad usta pacijenta održava polovine otvorenom, uglat bore nastaju iz usta se može vidjeti. One mogu postati ožiljke u naprednim stadijima. A sluzav obloge može razvijati u usta, što može isplaziti van i izgleda da se dio usana. Duboke pukotine i crvenila tek je vidljiv na usnama i uglovima usta.
Žlijezde – A oteknute štitnjača ispod Adams jabuka je jasan pokazatelj pothranjenošću. The pljuvačne žlijezde osoba sa pothranjenošću nabreknuti poput zauške.
Usta – Kušajte pupoljci mogu u potpunosti nestati u slučaju malnutricija. Pacijenti trpe s čireve i rumenost unutar usta, s bijelim zakrpe od gljiva na jeziku.
Mišiće – mišiće započeti nosio daleko sporije. Ovo je jer, za generaciju energije tijelo počinje koriste mišiće, spremanje loj za hitne. Mišići početi pojavljivati kao što žele i izgube toniranje.
Skin – Koža lica postaje tup i žuta. ‘Xerosis’, što znači crinkled i suhu kožu je pojam korišten da opiše stanje kože. Boje pod nokte također gubi nestaje. Poznato je kao ‘Follicular Hyperkeratosis’, koji se pojavljuje kao guska bumps ali nemojte otići, čak i ako je pacijent je toplo.
Zubi – zub trulež je simptom pothranjenošću. The emajl za zube može biti tufne sa bijele zakrpe. Zubi mogu obući smeđe mrlje pratnji pitting. Desni mogu oteći, s novim iz usta kost ispod guma line. Kosti i zube postati lako lomljiv.
Psihološka – Pacijent postaje reagira i neinteresni u okolici. Ravnodušnost, apatija i umor su neki od uobičajenih simptoma. Osim toga, dosada, razdražljivost i loše memorije su i zapaženi.

Za trambulina Vježba
Gestational Dijabetes Dijeta plan
Prednosti brokula
Dijeta Za pušačima
Hrana i menstrualnog grčevi
Savjeti za olakšavanja Stress
Simptomi Colon Cancer
Prednosti Muskmelon
Sundowners Syndrome
Žene Ab Workouts
Koristi od ananasa