Pješačka Pneumonija

Pješačka upale pluća, tzv mikoplazme atipične upale pluća ili pneumonija, jest blagi slučaju upale pluća, što je zapravo plućne infekcije pripisati mikoplazme pneumoniae organizam. To ne uzrokuje znatne invalidnosti sugerirajući da, čak i ako ne liječi, ona neće zahtijevati da se neke osobe hospitalized. Takve upale pluća može dogoditi zbog više mikroorganizama, infekcije sa virusima, na primjer, grip i respiratornih syncytial virus ili atipične bakterije. Ne kao normalan pneumonija, pacijent pogođene hodanje pneumonije mogu svakodnevnom radu i može lako kretati.

Znakovi Simptomi &
Iako su pogođeni šetnju pneumonije, pacijent svibanj doživite vrućicom, upaljeno grlo, nos koji curi, ili druge simptome kao što je hladno. U stvari, u noćima, kašalj može doći i gore, kao tekućina akumulira se na plućima i pomiče se u višim respiratorni trakt dok laganje stan. Ozbiljni znakovi mogu biti smanjenje nivoa kisika u krvi, što može dodatno dovesti u nesvijest i gubitak svijesti. Glavni simptomi upala pluća šetnju potrajati oko 1-3 tjedna da se pojavi, ona počinje opadati u energetskom nivou i iscrpljujući osjećaj. Međutim, hodanje pneumonija ne otkrivaju jasne simptome u ranoj fazi, s vremenom je pacijent svibanj dobiti putem sljedećih simptoma.
Pospanost ili nagao pad energetske razine
Sudden zimice
Otegotna nos curi problem
Teški bol u području abdomena, uši, oči, mišića i prsnog
Grlobolja zahvaljujući stalnom kašalj
Cold (kao severityu hladne povećanja, upale pluća dostigne pacijenta škrinja)
Svibanj pacijent podvrgnut blage do ozbiljne glavobolje, uz temperaturu i grlo problemi
Zbog zamora, pacijent svibanj iskustvo niska i brze disanje katkada
Prevencija
S bliskom kontaktu, bakterija koje uzrokuju atipične pneumonije može biti vrlo zarazne. Dobro higijena je jedino ključem kako bi se spriječilo širenje ove bakterije. Trenutno nema vakcine za identificirane sprječavanje pneumonija hodanje.

Liječenje
Hodanje za liječenje pneumonija, liječnici najčešće propisuju neke antibiotike. Najčeąća antibiotici, propisane za ovaj problem, su eritromicin, clarithromycin, azithromycin, a tetracycline. Dok se boriti protiv infekcija antibioticima, pacijent će polako oporavi u roku od jednog tjedna. Uz antibiotike, pacijent mora uzeti odmor i tekućine da bi dobili bolje uskoro.

Kako napraviti svoju prsa čvršća
Kako poboljšati svoju plodnost
Gerd Dijeta
Kako izabrati Punch jači
Liječenju Nosebleeds
Prednosti Sugarcane
Uporabi Marshmallows
Domaći lijek za nesanicu
Kemijsko Peels Za Acne
Antibakterijski sapun
Prednosti Krumpir