Podbradak Vježbe

Uzimajući odrezak mesa pod brada je jedan od najatraktivnijih primjetan znakove starenja. Nazvan kao i podbradak, ovaj mrgoditi dodatnih tijelo je doduše kao trn u oku, a može vas gledati deset puta mlađi od ono što stvarno jesu. Osim dobi faktorom, odriješiš mišića lica ili nepravilne prehrane navike svibanj isto tako dovesti do podbradak. Dakle, najbolji način za prevenciju i uzimajući osloboditi od ovih neželjenih vrećast slojevi pod vašim brada je pojesti jedan hranjiv obrok i slijediti pravilnu vježbu uprava. Također možete pokušati nekoliko lica vježbe koje će vam pomoći da ojača olabaviti mišiće i ukloniti podbradak pod-fat. Saznajte kako da biste dobili osloboditi od podbradak s tim vježbama navedeni u nastavku.
Ležati ravno na vaš povratak. Pazite da vaše ruke i nogu su ravne. Buljiti u strop. Sada, polako dovesti glavu dolje, te pritisnite Vaše brada na svoj prsima. Tačka do pet, a zatim se opustite. Smirite se na pet sekundi i ponovite. Zar oko 20-25 puta svaki dan.
Sjedni na ravno držanje, čuvanje okosnicu krute. Sada, nagibati glavu na leđa, tako da vam zuriti ravno u strop. Lagano trzanje vrat kožu s ruku, i držati drľanjem tako, dok ste vježbanju. Zatim, donja čeljust pull Vaše naprijed, a pritiskom na usnama zajedno. Držite na za 5 sekundi, a zatim se opustite. Ponovite za 20-25 puta dnevno.
Ležati na Vašim nazad. Čuvajte svoje noge ravno, i vidite da vaše ruke ležati ravno pokraj Vašeg bedrima. Sada se lagano podignite donji dio glavu gore na takav način, da je vaša brada je najviša točka u glavu. Držite ga za 2 sekunde i onda polako release. Napravite 25 ponavljanja.
Sjesti pred zrcalo. Sada, otvoriti usta široko. Polako, nagibati glavu prema natrag i prekrivati gornji usana uz pomoć svog donji rub. Držite za odbrojavanje od pet, a zatim otpustite. Ponovite 10 puta.
Sjediti u uspravnom držanja. Sada, polako nagibati glavu gore i pogled ka stropu. Gledajući gore široko otvorenim ustima i onda zatvorio ga. Pokušajte staviti naprezanje u brada’s undermuscles. Učinite to kontinuirano za 10-15 puta, a zatim se opustite.
Sjedni na ravno držanje. Sada, podignite glavu i gledaju u strop. Pretvarati da žvakati nešto pretjerano u modi. Nastavi žvakaća za 10-15 sekundi i opustiti.
Upišite Vašu dlanove na vašem čelu široko širenje prstiju Zatim, pokušajte gurnuti glavu prema naprijed, dok se pokušavaju odoljeti kretanje naprijed uz pomoć svog vrat i bradu. Imate 10 puta svaki dan.

Nadmorska visina Sickness
Prirodne lijekove Za Depresija
Kako da biste dobili osloboditi od Corns
Prednosti kofein
Koristi od nar
Prednosti Krumpir
Riblje ulje Side Effects
Kako mršaviti Od karlica
Što su smole
Najbolji Bodybuilding Vježbe
Koristi maslinovog