Porijeklo AIDS

Što je većina nas zna za AIDS je da oznacava Preuzeto imuni nedostatak Syndrome i da je to ozbiljan uvjet da slabi imunski sistem organizma u mjeri u kojoj to nije u mogućnosti odbiti bolesti. AIDS je uzrokovana ljudskim immunodeficiency virus koji može dobiti od zaražene majke prenosi na fetus, spolni kontakt s zaražene osobe ili dijeljenja ili igla / šprica sa zaražene osobe. Ali jeste li znali da postoje različite teorije koje se odnose kako AIDS nastao? Neki tvrde da AIDS nije prirodna bolesti, ali jedna stvorio čovjeka kao dio svoje medicinske eksperimente. Čitajte na znati više.

Teorije koje se odnose Gdje AIDS dolaze iz —
Mnoge teorije povezane s AIDS-om su iznijela sugeriše da je svibanj biti hotimičnu bolest stvorio čovjek za raznolik interesi / razloga kao što su kontrola ukupnog broja stanovništva, genocid ili biogoriva ratovanja istraživanja. Malo je drugih teorija kažu da je porijeklo AIDS mogao biti obračunata na stvaranje akcidentalnim po čovjeka. ” Čitajte na znam neke teorije koje se odnose povijesti i podrijetlu AIDS.
U lovac ili smanjiti grm mesa teoriji je službeno odobreni i možda najpopularniji onu o podrijetlu AIDS-a. Ona kaže AIDS ošišan zbog jedne afričke lovcu / bush-meso-prodavaču, koji je zaražen s SIV čimpanza nakon ujeden by životinja, dok butchering nje. Ova teorija nije sporno, ali ima raznih glitches. Ona naime ne da pojasnimo vrijeme i lokaciju početne infekcije i AIDS slučajeva čulan s HIV-1 koja se dogodila u tri izvorno afričkim zemljama kontroliraju Belgija – Demokratska Republika Kongo (Belgian Congo), Ruanda i Burundi. Ta teorija također ne objašnjava zašto se barem četiri različite AIDS dogodilo naizgled izbije oko počevši ili sredinom 20. stoljeća.

Također postoji podružnica teoriji zove “prljave igle teoriji ‘. To sadržaje koje svaka od tih AIDS izbije jer SIV desilo da je bio samo prenesena na drugu osobu dobila ljudskih zaraženih unsterilised je iglom. On je rekao da je taj proces dogodio mnogo puta, a dopušteno je novi virus prilagoditi i skrenuti još više zaraznih i pathogenic vodeći na izbijanje AIDS-a. Puno rabljenih iglice su, u stvarnosti, na raspolaganju za ponovnu uporabu u Africi je sredinom 20. stoljeća nego ikad prije. Najviše puta pravilan sterilizacija tehnike nisu bile stvarno učinio.

Usmene Polio vakcina teorija je još jedna teorija o podrijetlu AIDS. Ona kaže AIDS počeo nakon eksperimentalnog OPV da je bio kultiviran u čimpanza stanica, s obzirom da su milijun Afrikanaca iz DRC, Ruanda i Burundi U 1950. Ova hipoteza je, međutim, kontroverzne i unaccepted od mnogih medicinskih znanstvenika.
Jakob Segal, profesor biologije na Sveučilištu Humboldt, tvrdi da je HIV je stvoren između 1977 i 1978 na US vojnih laboratorija u Fort Detrick. To je učinjeno spajanjem dvije druge viruse – HTLV-Visna te 1. i dobrovoljno je testiran na stanje zatvorenika na ranim otpuštanjem. On je nadalje dodaje kako je kroz isti zatvorenika koji je dobio virus širiti drugima.

Vasili Mitrokhin je KGB prebjeglica navodnih KGB da krenu u dezinformacija ukazuju da je CIA i druge agencije, koji je na HIV oslabi zapadni svijet kroz Segal.

The navodni ‘Time’ magazin je rekao da je navodna Nobel Peace Prize laureat, Wangari Maathai theorized biološkog agenta uzrokuje AIDS kao neprirodno.

Dr. Alan Cantwell ima penned AIDS i Doktori smrti upit u Origin od epidemije AIDS-a peder Blood: The Secret AIDS Zemljiąte genocid. On kaže HIV je genetički modificiranih organizma created by Vlada SAD znanstvenika. On dodaje da se širi u populaciji putem Hepatitis B eksperimenata proveden na gay muškaraca i obospolan razdoblju između 1.978 i 1981. Dalje se navodi tih eksperimenata su ccelu Dr. Wolf Szmuness i da postoji jaka vlade i medija zataškavanje oko AIDS podrijetla.

Dr. Leonard G. Horowitz, pisac Emerging VIRUSI: AIDS & Ebola. Nature, nesreća ili namjerno? i smrt u zrak: Globalizam, terorizma i Toksični ratovanja, ima furthered ove teorije. On kaže AIDS virus je kreiran od obrana radova na Vlada SAD-a poput Litton Bionetics ratovanja za bio-populacije i kontrolu. Ključni ciljevi su Jevreji, Hispanics i blacks.

Rani simptomi HIV
Kako da biste dobili osloboditi od napadaji panike
Hip Hop Abs
Stomatološki peraje za plivanje i ronjenje
Kako da biste dobili osloboditi od uštogljen Nose
Kako povraćati
Začepljen grudi cijev
Fat Transplant
Izračunavanje bez Gym
Raisio uvesti Benecol u Indiji
Kako Tone Inner bedrima