Prirodne načine kako liječiti glavobolju

The grozničav, zauzeti i kaotičan život danas je poticalo na mnoge zdravstvene probleme, u rasponu obliku manje bolesti kao što su bol u tijelu velike probleme kao što su infarkt. Najvjerojatniji i najčešćih posljedica stresa i manjka sna je glava. Većina radnih ljudi pati od glavobolje svaki sada i onda. Najlakši rješenje za njih je popping bol ubice. Međutim, bol ubice nisu dobri za tijelo i treba izbjegavati koliko je to moguće. Kako to učiniti? Jednostavno pribjegavanja nekim prirodnim tretmanima! U sljedećim redovima, imamo navedene neke prirodne načine kako liječiti glavobolju.

Headache prirodni tretmani

Probaj vježbe disanja. Sjedi s prekriženim noge i uzeti dubok dah, samo se pluća ispuniti sa čistim zrakom. Učinite to atleast 10 puta. Sada, zatvorite desno nozdrva s Vaše desne kažiprst. Uzmi duboke daha kroz lijevu nozdrva, pričekajte 1-2 sekundi, objaviti vaše pravo nozdrva i izdisati zrak iz njega. Ponovite s lijevom nosnica zatvorena.
Masaža oči s tri srednje prste, vođenje lopte na prstima na eyebrows. Uz pomoć od fingertips, poravnite nježnim kružnim prijedloga nad eyeballs.
Lagano masaža svoje hramove uz pomoć dohvat ruke. Ako je moguće, zamolite nekoga da je masaža potiljak vaših vrata, ramena i vrat mišića.
Glavobolje su uglavnom rezultat stresa. Pokušajte se opustiti um po indulging uzimajući u meditaciji ili miran nap.
Uzmi toplo, luksuznim kupatilom. On pomaže u easing mišiće i čini osjećati veoma opušteno.
Leći na krevet i zatvorite oči. Sada stavite hladiti krastavac kriški preko očiju i zadržati lažu. To će Vam pomoći da se opustite.
Možete zadržati pamuk umočen u hladnu vodu na vaš čelo. To donosi i olakšanje od glavobolje uzrokovane pretjeranim nedjelja ekspozicije ili topline. Ipak, pazite da se voda ne previše hladnoću.
Chill skuta / jogurt u frižider i primijeniti kaput od debela je na svoju čelo i područje oko očiju. Glavobolje, prouzročio zbog vrućine, postalo bolje sa ovim.
Poslušajte mekana, umirujuće glazbe na stereo. Ne stavlja na slušalicama, kako bi povećali intenzitet od glavobolje.
Dehidracija je jedan od najvećih uzroka glavobolja. Dakle, pokušajte pijenje puno vode i uvjerite se da vam se ne znoje previše.
Nikad ikada zadržati dugu prazninu između dva jela. Ako ga je dugo vremena otkako si imao zadnju obrok, pojesti nešto. The glavobolja može biti posljedica gladi.
U ljeta, pokušajte imati nesto kao svježa vapno, da biste dobili osloboditi od glavobolje.

Prednosti kofein
Kako da biste dobili osloboditi od završetak Acne
Kako Donja trigliceridi
Kako liječiti prhut
Prirodnih zuba Whiteners
Prednosti Narančasta
Wide Chest Workout
Znakovi infekcije Osnovne
Muscle Building za žene
Za dijete Adolescenti
Izgledi da Twins