Smeđi kruh Facts

Izraz “smeđi kruh” se obično uzima da znaci kruh napravljen od cijelog pšeničnog zrna. Drugim riječima, u procesu izrade smeđa kruh, u mekinje i klica od pšeničnog brašna nisu uklonjene i ostavila netaknutima. Rezultat je da je kruh zadržava sve njegove bitne hranjiva, uz mnogo zdrave fiber. No, dok je kupovina smeđi kruh, u točnom smislu, ne bi trebalo gledati samo na boje, već i po sastojcima u njemu. Razlog je to što, u mnogim slučajevima, kruh je gledati smeđa dodavanjem stvari poput karamela, ali u suštini, to nije napravio iz cijele pšenice i ne sadrži sve hranjiva. Dakle, prije nego što kupujete smeđi kruh, pobrinite se da provjerite da je cijeli pšenično brašno kao glavni sastojak.

Smeđi kruh Nutrition Facts
Smeđi kruh, izrađena iz cijele pšenice, diči od sljedećih hranjiva:
Svjetlovod
Vitamini B
Vitamin E
Selen
Željezo
Magnezij
Cink
Lignans, fenolne kisline, Phytoestrogens i drugih Phytochemicals
Brown Kruh Prednosti Činjenice i zdravstvo
Svi cijelog pšeničnog kruha je smeđa, ali nisu svi smeđi kruh su od cijelog pšenice. Prije kupovanja smeđi kruh, pobrinite se da je cijela zrna kao glavni sastojak.
Smeđi kruh svibanj imati više fiber i hranjivim tvarima nego bijeli kruh, jer nije obrađen koliko potonjem.
The fiber prisutan u cjelini pšenica smeđi kruh pomaže smanjuju rizik od neke kronične bolesti, kao što su konstipacija, hemoroide i diverticulosis.
Od pomoći svjetlovodno snižava kolesterol LDL (lošeg kolesterol) i ukupnog kolesterola, cijela pšenična kruha smeđa je povezana sa smanjenjem rizika od bolesti srca.
Fiber također pomaže držati šećera u krvi, na nižim razinama, odnosno smeđi kruh bolje olakšava upravljanje dijabetesa.
Oni koji su u cilju za mršavljenje ili su na drugi način svjesni zdravlja trebali bi radije smeđa kruh, jer ima puno manje kalorija nego bijela i jedna i čuva vam puni osjećaj na duže vrijeme (Zahvaljujući svjetlovodno sadržaj).

Stop hrkanje
Konstipacija tijekom trudnoće
Tehnike opuštanja
Prednostima Brinjal
Limunada Dijeta
Prednosti orašac
Teen Vježba rutinu
Kako da biste dobili osloboditi od napadaji panike
U plodovima Low Acid
Što je gluten
Što učiniti ako je netko gušenje