Što je maslačak?

Zajednički naziv ‘maslačak’ je normalno za primijenjena vrsta od maslačak, velika grupa cvjetnice biljke u porodice Asteraceae. Osnovna karakteristika ovih postrojenja je da imaju duge korijene slavina i duboko urezana lišćem i svijetle žuto cvijeće pratnji paperjast sjeme kuglice. Premda je maslačak lokalnim regijama u Europi kao i Azije, biljni je sada također je uveden na mnogim drugim dijelovima svijeta.

Maslačak pravni lijek biljne Upotrebe
Iako je maslačak smatrati kao korov, biljke ima brojne kulinarske svrhe osim također nurturing vitalnih biljnih ljekovitih svojstava. Infact, cijela biljka može koristiti kao ljekovita biljka interno kao i eksterno. Pročitajte o unutarnjim i vanjskim biljnih koristi od maslačak.

Vanjski Herbal Upotrebe i maslačak
Svježa maslačak sok se može koristiti za eksterno odbiti bakterija i pomoći u stvrdnjavanje od rana. Postrojenja utjelovljuje vitalne anti-bakterijska svojstva ograničavanje rasta staphococcus aureus, pneumokoki, meningococci, Bacillus dysenteriae, B. typhi, diphtheriae C. i Proteus. The latexa u ovom podlokati biljka može biti zaposlen da se odustane od corns te warts.

Interni Herbal Upotrebe i maslačak
Poznato je da maslačak koristi za liječenje žučna kesa, bubrega i mokraćnog poremećajima. Također je na snazi za gallstones, žutica, opstipacija s dispepsija, edem povezano s povišenim krvnim tlakom i srcem slabost, akutna i koži zajedničke probleme, giht, ekcem i acne. U obliku tonik, maslačak jača bubrege. Maslačak je jak diuretik, ali to nije uzrok osiromašeni i kalij u tijelu.

Studije pokazuju da različite tvari tvore Taraxacin kao maslačak, Taraxacoside, Inulin, fenolne kiseline, kao što su minerali kalij i kalcij, itd. su vrlo učinkovite u liječenju bolesti i poremećaja variran. Maslačak je općenito koristili i kao tonik za kožu pročisćavač krvi problemi, konstipacija, joint pain, ekcemi i disfunkcije jetre.

Other Uses of maslačak
The maslačak lišća koje su bogate vitaminom A, vitaminom C i željezo mogu se jede sirovo ili kuhano na razne načine kao u juhu ili salatu.
Maslačak cvijeće su zaposleni u izradi maslačak vina.
The maslačak cvijet može se koristiti za upućivanje marmeladom.
Ground pržena maslačak korijen se može koristiti kao zamjena za kavu.

Uzimajući osloboditi od Intestinal Gas
Kako da biste dobili osloboditi od Hiccups
Zašto ljudi su Birthmarks
Prednostima Banana
Važnost voća U Dijeta
Natrag proteže
Hrana i menstrualnog grčevi
Floatation Liječenje
Uzimajući osloboditi od pelena osip
Kegel Vježbe
Night Shift Health Effects