Surya Namaskar

Surya Namaskar jedno je od najvažnijih vježbe koje se izvode kada Joga je prakticirati. The bukvalan prijevod ovoga pojma znači “Oslovljavanje do Sunca.” To je s obzirom na činjenicu da je sunce kao božanstvo i hinduistički se plaća naklon ovim asana. On je u suštini izvodi kao zajednički slijed u asanas (vježbe) u Hatha Joga. Njegove prednosti su brojni i ton gore opće blagostanje tijela i duha. Surya Namaskar se obavljaju kao slijed od 12 Yogic postures u skladu sa specifičnim obrascima disanja i istezanje vježbe. Preporučuje se obaviti tijekom ovog asana nedjelja ustati za attaining maksimalnu korist.

Surya Namaskar Koraci
Surya Namaskar osnovi ima 12 koraka ili Yogic postures. Oni su opisani u nastavku.

Stajati ravno s noge omotane zajedno i dlanove na prsima kao da se u molitvi. Vaš nožnim prstima može biti neznatno razlikuje ali peta treba zatvoriti, kao što je više moguće.
Podići vaše ruke iznad vaše glave i Protežu natrag koliko god je to moguće da se savijati vaše kralježnice unatrag dok udisanjem zraka. Vaš trbuh treba da pruži maksimalno ograničenje i vaš biceps treba dira uši paralelno s vašim rukama.
Sada nagnuti se naprijed, otići dolje i dodirom Vaše Prsti s dohvat ruke. Nemojte savijati Vašeg koljena i pokušati dirati vaše koljeno sa vašim čelo. Kada ste to učinili, vaša je želudac stisnut, tako uzdisati.
Sada uzmite natrag i desna noga protežu dok balansiranje na nožni prst i zadržati Vaše lijeve noge omotane ispred vaših prsa. Čuvajte svoje palme ravno na obje strane lijevo stopalo na tlu. Look up a inhalirati.
Zatim, uzeti natrag lijevu nogu kao i držati obje noge zajedno dok podizanju vašeg hip iz zemlje i balansiranje se na sve četiri. Te htijenje izgledati kao obrnutoj V. uzdisati dok ste to učinili držanja.
Sada, polako siđe i odmoriti vaše dlanove pokraj Vašeg ramena, vaša koljena dira tlo ali vaš struk i hip neznatno podignuta iznad, tako da oni ne dodiruju tlo. Vaš licem nadolje također treba okrenuti i držati dah tijekom ove.
U slijedećem koraku, smanjite struk i podići vaše tijelo, što vašim rukama ravno i balansiranje sebe. Feel vaše kralježnice zavoj i zadak protežu. Inhalirati kad ste to učinili i izgledaju ravne.
Sada, ponovo podići vaše bedro i balans sebe na sve četiri. Tražite kao invertirana V. uzdisati dok ste to učinili.
Onda donesite lijevu nogu naprijed i saviti ga tako da koljena seže vaše brada i izgledaju gore. Zadržite desnu nogu iza sebe kao i prije i protežu. Inhalirati kada to učiniti.
Sada, s palmom na Prsti, povisite sebe tako da se vaše čelo dodiruje koljena i vaše zavoja kralježnice naprijed. Izdisanje na ovom držanje.
Podići se vrlo sporo i uzeti vaše ruke iznad glave i dok se protežu unatrag udisanjem.
Potom se vratio na prvo mjesto u vašim rukama presavijeni i opustite dok disanjem normalno.
Ponovite serije s drugim nogu.
Surya Namaskar Benefits
Kada se izvodi pravilno, Surya Namaskar daje ogromnu korist i pročišćava tijelo, um i dušu. Sljedeće su koristi od Surya Namaskar:
Snage u leđima i nogama je povećan u velikoj mjeri. Struka savršeno oblikovan je i bilo koji poremećaj kože je isključeno potpuno ozdravio. Kada završite s ogromnu koncentraciju, povećava povjerenje i potiče osobnost.
Bilo koja bolest ili poremećaj u grlo je ispravljena i hrana cijev ili jednjak ojačana. Oči su napravljeni jači i oštriji i poboljšava vid.
The probavnog sustava i želuca ojačati i poboljšati sveukupni metabolizam. Vaše tijelo postaje uravnotežen s točnim količinu energije bitak otpušten kada god htjeli.
Obzirom na istezanje, na crijevima su ojačali i zadak zidovi postali jači.
Mišići leđa su divan i ojačan u velikoj mjeri i kralježnice i oružja postaju jači.

Što Izbjegavajte hranu Sa hladno
Simptomi Meningitis
Masaža prostate
Prednosti špinat
Tretman za smrzotine
Što je gluten
Prevladavanje paranoja
Prednosti Jagode
Čaj kamilica
Prednosti rabarbara
Biljna tretman za Acne