Tehnike plivanja

Plivanje je jedna aktivnost koju vam pomaže spali puno kalorija, dok se lako na zglobovima. Budući da podržava vaš težina je pritisak na zglobovima nije puno. U isto vrijeme, svoju mišićna snaga i izdržljivost, dok kupanje. U stvari, to je jedna od najboljih vježbi za ljetom, zahvaljujući činjenici da se hladi i osvježava ste isključili vam odmah. Čak i oldies može potrajati plivanje i vježbanje u svom tijelu, bez opasnosti, ističući it out. Ako ove prednosti nisu bili dovoljno, aktivnost također je povezana s poboljšanjem kardiovaskularnog fitnesa u tijelu. U sljedećim redovima, mi vam reći o raznim različite tehnike, udaraca i stilova koji se može koristiti za plivanje.

Tehnike plivanja, poteza i stila
Različitim potezima razlikuju se kupanje na temelju njihova težina i rezultanta popularnosti.

Prsni stil
Prsni stil zahtijeva točno vrijeme, a kod najtežih tehnika plivanja. U ovom stroke, ti kliziti kroz vodu s vašim tijelom bobbing gore i dolje. Nije za početnike, a trebalo bi saznao tek nakon što su postali umješan u kupanju. Morate se povući vašim rukama, udahnuti i kick kao kupanje. Kao što ste započeli, vaša oružje grafoskop i kako ste ih prema prsima, te povući na vodi. Imajući u rukama cupped, onda ste ih natrag u izvornu položaju. Potrebno je da svaki put kad disanje udarcem s Vašim rukama. Što se tiče nogu, dovesti do koljena prsima i zabode noge unatrag, čuvajući ih ravno. Gurnuti u vodi i krenuti naprijed, puckanje noge zajedno.

Butterfly
Butterfly stroke je teško i jedna ne bi trebalo biti sudjeno po početnicima u plivanju. U toj jednoj, noge premjestiti zajedno u kick dupin, a voda je gurnula dolje i unatrag uz pomoć oružja, seli zajedno. Kroz udara, u torzo undulates kao kišna glista. Imajući vaše ruke cupped, premještanje oružja zajedno i vucite preko vode. Dok nasuprot dlanove prema van, pokušajte da pritisnete prema dolje i van. Za dovršetak ruka udara, ljuljačka ruke brišući naprijed u pokretu, iznad voda. Što se tiče nogu kick otpočnite vođenja po koljenima zajedno, dok ih lagano savijanje. Budući da ispraviti ih, dati silazni potisak i bič nogu dolje. Podsjećamo, na svakih ruka udara, tu bi trebalo biti dva Kicks. Morate disanje na kraju mišicu stroke.

Backstroke
The backstroke je prilično jednostavan, u odnosu na prsni stil i leptira. U backstroke, ruke su preselili u izmjeničnoj, vjetrenjača uzorak, dok rotirajuća i donošenje lice. Ruke su uvijek cupped i palca napušta vodu prvi. Kao ruku gurnuti unatrag vode, one čine ‘S’ uzorak. Silazi do nogu kick, zapamtite da je vihoriti jedan, u kojem se noge kick u izmjeničnoj narudžbi. Morate se savijati koljena lagano, dok se opušta noge i ankles, i stresa na kick-up za potiskivanje. Kroz stroke, trebali držati glavu natrag i oči prema strop. Pobrinite se da vaše glave uvijek je izvan vode. Pobrinite se da vaše ruke pomaknuti sa jednakom snagom i uvaljati svoje tijelo iz strane na stranu.

Pretražuj (Freestyle)
Jedan od najjednostavnijih tehnika plivanja, a možda i najbolja za početnike, je pretražujemo. To je učinjeno na trbuhu i uključuje vihoriti kick i vjetrenjača ruka pokretu. Teška dijelom obuhvaća disanja, jer je glava pod vodom većinu vremena. Ruke pomaknuti izmjenične vjetrenjača u pokretu, gdje su cupped rukama, ali je i zglob ruke su opušteni tijekom oporavka. Obje ruke moraju biti izdvajali s jednakom snagom, dok izradi ‘S’ uzorak podvodni. Nožni kick je isti kao u backstroke. Što se tiče disanja, uhvatiti dah kao ramena diže i uzdisati kroz nos i usta, kada je glavom vraća u vodu. Okrenite glavu dovoljno za uhvatiti dah, ali ne podignite ga u potpunosti.

Freestyle Flip Turn (koristiti pretražuj)
U slobodno flip okrenuti se zaokrenuti nakon dolaska na zid bazena. To uključuje prevrtanje u vodi, u kojoj flip i obrate i koristiti noge na vlast kick-off zid. The prevrtanje treba započela prije dolaska na zid. Za potrebe, morate ugurati u bradu i vucite koljena u podvrnuti poziciju. Kroz ovu, zraka bi trebala biti raznesen je da se izbjegne udisanje vode. Na pola puta preko flip, razmrsiti tijela-podvrnuti i produžiti noge prema zidu. Sada, gurati zid i prevrnuti na trbuh, dok jedriličarstvo povrsini prema vodi. Nastavite dok ne zmajem raskine površine vode. Dakle, odmah započeti stroking

Produljeno dojenje
Prednosti Muskmelon
Lower Ab Workouts
Kalcij Depoziti
Inner pleće Workout
Kako da biste dobili osloboditi od ekcemi ožiljaka
Plivanje Beginner Workout
Dijeta Chart
Uzimajući osloboditi od Intestinal Gas
Prednosti Sok brusnica
Medicinski Simptomi pothranjenošću