Težina Podizni Vježbe

Ljudi koji su ili previše masnoća ili previše tanka i stalno se pitam se brinuti o dolasku u formi od gubljenja ili dobivanjem težine. Najbolji način za to učiniti je nakon stroge diet program i početak rada na trening s utezima vježbi. Svaki dan, i ako ti neke osnovne težine vježbi s utezima i za samo 20 minuta ili pola sata, ona će ići dug put u stimuliranje vaše snage i naravno ton svoje tijelo. Vi svibanj čak osjećaju ohrabreni o podizanju se ograničenje vašeg lifting težine vježbi. Ipak, morate zadržati na umu nekoliko stvari kao što su, tražeći svog liječnika ako je ok za vas da počnete na trening s utezima program i svoje osnovne ugrijati sjednici koja će vam pomoći da se bolje pripremiti za vjeľbe.

Upper Body vježbe
Trening s utezima na vježbe za gornji ton će tijelo i ojačati vaš ramena, mišiće leđa, prsnog i biceps. Glavni vježbi za toniranje up gornjem tijela su:

Flat Bench Press – U ovom kovčegu su divan mišiće i ojačana. Nalazite se trebala leći na vaš povratak na klupu pa neka noge odmoriti. Držite baru ili tegovi za vežbanje i polako Podigni ga da vaše ruke su ravne i paralelne. Dovedite ga polako i drži ga samo ispod brada. Ponavljajte dok ne osjetite Vaše škrinja je razrađen.
Push Up – Push up pomoći jačanje ruku i ramena. Okrenut licem prema dolje na ravnu površinu, držati noge ravne i popraviti vaše Prsti na terenu. Čuvajte svoje dlanove na ramena susjedstvu i pokušati dići svoje tijelo do ruke su ravno. Nemojte držati noge na podu.
Bicep Curl – Ova vježba pomaže ton gore ruke, uglavnom je biceps i koljena. Uzmi budaletina u svakoj ruci i stajati ravno, s noge neznatno razlikuje. Polako, podignite jednu bućica i dovedite ga do vašeg vilična kost. Držite za par sekundi i ispusti svoju ruku polako prema dolje, na kontrolu. Ponovite ovo sa obe ruke.
Ruku budaletina Redak – Ova vježba djela iz stražnje mišiće, dajući vam napregnut do leđa. Stand pored vježbe klupu kleknuti i na njemu s nogu da je samo uz njega i pomoć s Vaše strane. Uzmi bućica na druge strane i podignite ga polako do ruci je curled potpuno. Polako, neka ga u potpunosti, dok silaze nadzirete svoje ruke. Ponovite s drugom nogom također.

Lower Body vježbe
U donjem body vježbe koncentrirati na gore i toniranje jačanje mišića nogu. Glavni vježbi za toniranje i jačanje donjeg tijelo se

Čučanj – čučati pomoći da se na mišić opruzač potkoljenice tona, loza, Gluteals, Hip Flexors a tele mišiće. U tom, treba da ima bar iza vašeg ramena i apsolutno stajati ravno. Pobrinite se za to da se apsolutno sviđa težinu na Vašem ramenima i nisu napete. Bend Vašeg koljena i pokušati ostati u položaju kao da ste u sjedeći na stolcu. Ostanite u tom držanje za nekoliko sekundi i polako se vratite gore. Inhalirati dok ide prema dolje i uzdisati dok dolazim gore.
Udarci – U ovom, glavnom mišiće koji su najviše radili su mišić opruzač potkoljenice, loza, Gluteals, Hip Flexors a tele mišiće. Možete to učiniti s jednom samo tjelesne težine ili tegovi za vežbanje. Stand okrenuti ravno naprijed i ramena ravno. Krenite desnom nogom naprijed pokriva značajna područja. Lijevo stopalo treba da ostane gdje je. Bend oba koljena dolje, tako da ćete sami ravnotežu na noge, ali ne dodiruju pod. Vratite se sporo i ne labave ravnoteže. Ponovite s drugom nogom.
Deadlifts – The deadlifts pomoći u radu su loza i koljenima. Imajte na umu činjenicu da vam je potrebna kako bi održali svoje leđa potpuno ravna i kad idete dolje odabrati težinu. Premjestiti svoje hips malo unatrag i onda savijati prema dolje da shvati bar sa obje ruke. ” Dok je u disanju, podignite je do vas stajati ravno i vaše ruke ponovno budu u potpunosti nategnut dolje. Čuvajte svoje koljena u uskoj poluplaninsku zaključana poziciju tako da se loza nategnut. Ponovite nekoliko puta.

Abdominalnu Vježbe
Trening s utezima su trbušne vježbe pomažu ojačati vaš trbuh mišića i dati vam divan Abs. Vježbe za abdomen se:
Neupravan škripanje – U ovom, morate leći na ravnu površini, kao da je vaša leđa je ravno, ali je uravnotežen bočno struka prema dolje. Čuvajte svoje ruke iza vaše glave i dovesti vaše tijelo, imajući noge i hip bočno, sa koljena savijena. Ponovite ovo za obje strane.
Abdominalnu škripanje – Čuvajte svoje koljena u uspravnom položaju i nogama čvrsto na zemlju. Udobno leći na leđa i zadržite vaše ruke iza vaše glave. Sada, dovedite svoje tijelo i pokušati dirati vaše koljeno sa vašim brada. Izdisati kada iskrsavati i inhalirati kada silaze.

Kako izgubiti vodu Masa
Trening rutinom Strength
Prevrnut želudac
Prednosti papaja
Prednosti BlackBerry
Nadmorska visina Sickness
Osica štrecati Liječenje
Easy Workouts Na početak
Kako povraćati
Vještica ljeska
Prednosti Carrots