Trening rutinom Strength

Snaga je prilikom rutinske obuke izvode vježbe s otporom, za izgradnju mišića masa i snagu. Da biste naveli kao primjer, najčešći oblik treninga snage utezima je težina. Ovo može uključivati besplatan ponderima, strojevima, elastične trake, tjelesne težine i sl. Iako trening jakosti, osoba to, također gubi težinu. Razlog je to što je jedan muscle tissue visoko metabolizma aktivnih tkiva u tijelu, što gori znatna količina kalorija. To znači da svaki put kad jednom dodaje dodatni čvrstih mišića na svoje tijelo uz pomoć snagu obuku, dodao je Burns kalorija svaki dan. Dakle, slijedeći trening jakosti rutinske vježbe, tijelo može biti pretvorena u masnoće spaljivanja, mišić zgrade stroja. Znati više, pročitajte dalje.

Intenzitet Vježba
Prema ovom načelu, intenzitet vježbanja određuje vaše snage. To znači da je veći intenzitet vježbe, veće snage. Visoki intenzitet znači raditi na svakog mišića do točke umora, u kojem se više ponavljanja moguće. Svaki mišić Treba naglasiti s posla izvan svog trenutnog kapaciteta, da povećavaju mišićni rast.

Progresija
Za još više snage, više workouts bi trebalo biti učinjeno. Svaki put, težinu i ponavljanja treba povećati, kako bi naglasiti mišić stalno. Svaki put kad se ciljani iznos ponavljanja postignuta je, oni bi trebao biti sljedeći put povećan iznad znatan vremenski period.

Broj Kompleti
Za dobivanje jakosti, jedan skup bi trebao biti izvršen do zamora. To se smatra efikasnija u odnosu na više skupova. Za djelotvorno rezultate, trebali bi biti gotovi s odgovarajućeg intenziteta. Kako bi spriječili da bilo koje povrede, temeljit ugrijati biste trebali raditi.

Broj ponavljanja
Povećati rast i snagu mišiće oni bi trebao biti izrađen na za određeni vremenski period. A grubu procjenu je dobila u nastavku za zdrave odrasle:
90 – 120 sekundi za gluts (pikavac)
60 – 90 sekundi za ostatak donjem tijelu
40 – 70 sekundi da se gornji torzo
Pravilno podizanje Technique
Iako vježbanje, slijedite spora i kontroliranim pokretima. Nikad pizdun težinu i uzeti dosta vremena da završe puni pokret. Pauziraj za neko vrijeme na pokretanje i prekidanje pozicije, dok je knjigovodstvena težinu.

Vježbe izvođač
A snagu rutinske obuke uključuje samo sedam vježbi. Primarna skupina mišića koji bi trebali biti usmjereni su gluts, hips, četvorci, loza, teladi biceps, opruzač, i niže abdominals nazad. The shoulder joint može biti izrađen s dvije vježbe za svaku prsima, na lats i deltoids.

Frekvencija
Snaga trening uključuje intenzivne vježbe, teamed s pravilnu količinu odmora. Tijekom workouts, i mišićnog tkiva je oborio. Radi se o obnovi u tkiva što ga čini jako. To traje oko 48 do 72 sati.

Genetske bolesti
Skoči Konop Vježbe i tehnike
Smanjenje celulita Sa Prehrana
Koristi od tikvica
Kako graditi mišića Chest
Prednosti Limun
Važnost voća U Dijeta
Prednosti Oolong Tea
Domaći lijek za nesanicu
Prednosti krema Apple
Medikamentozno neravnoteža Simptomi