What Causes Bad Dah

Medicinskog stanja zadah iz usta je poznat po zajedničkim nazivom ‘lošeg daha’. It is nothing but, the emission of a pungent odor from your mouth as you speak. Najčešći razlog za loš dah ili je neprimjereno brushing neadekvatne ili flossing po osobi. To rezultira nakupljanje bakterija na ostatak hrane u usta i između zuba. Krajnji efekt je loš dah. Osim nepravilnog zubarsku, postoji niz drugih razloga za loš dah. Da znam o njima, čitajte dalje.

Što Causes Bad Dah

Određene Foods
Određene stavke hrani imaju vrlo opor miris, a kada ih jesti, te kraj gore uzimajući loša smrad u ustima. Na hranu i piće koje se na temelju ovog područja su češnjak, luk, sir, sok od naranče, soda, itd. Kada jesti ili piti bilo koji od tih, ulja u njima se odvija u pluća. U konačnici, oni dolaze kroz usta. Rezultat je loš dah.

Duhan
Duhan, konzumirati u bilo kojem obliku i svake, može dovesti lošeg daha. Bilo da dim cigareta ili žvakati duhan usmeno, vi ćete uvijek zavrssiti dobivanje vrlo loš dah. Ukratko, duhan nije loš samo za svoje zdravlje, ali i javnom životu.

Slabo Dental Hygiene
Ako ne održavati pravilnom dentalnu higijenu, te htijenje uvijek kraj gore sa lošim dahom. Kako biste bili sigurni da imate svjež i čist dah, za četkanje zubi atleast dvije minute, dva puta dnevno. U isto vrijeme, nikada ikada zaboraviti sirova svila ustima ispravno.

Dojenje Versus Boca Hranjenje
Stuttering u djece
Prednosti Sugarcane
Kako Počastite A Sprained gležanj
Medikamentozno neravnoteža Simptomi
Niska kalorija Alkoholna Pića
Dijeta kolitis
Blagodati borovnica
Prednosti kajsija
Antibakterijski sapun
Zašto ljudi su Birthmarks