Zdrave Energetska pića

Budite tijelo graditelj ili iznimno tanke osobi, energetska pića postaju jako popularan za dobivanjem težine i izgradnju mišića. Oni su u osnovi pića koje sadrže pravne stimulants koji su odobreni od droge vlasti. Neki od glavni sastojci zdravog energetskih pića kofein, šećer, ephedrine, bikovski, guarana, ginseng, itd. Njihov sadržaj na zdravstvenu piće razlikuje se od marke do drugog. U ovom članku smo dostavili podatke o vrstama i učincima energetskih pića.

Vrste Energija Piće
Energetska pića, mogu se svrstati na bazi sastojaka na kojima su zasnovane. Check out glavne vrste energetskih pića naći na tržištu danas.
Kofein temeljene: kofein je sastojak pronađen u većini energetskog pića kao što djeluje kao stimulans za ljude. Obično, u iznosu od kofein u energy drink je negdje između 100-200 mg. Neki od kafein-based pića Redbull, Monster, te Rockstar.
Bikovski temeljenih: bikovski je aktivni sastojak u proizvodu zvanom Ohm, koji se koristi u majorly energetskih pića. Najbolji dio bikovski je da ne samo održava razinu energije u tijelu, ali i pomaže tijelu nositi se sa stresom.
Guarana zasnovanu: Guarana je sastojak naći u biljke koje rastu u Južnoj Americi. To je uglavnom pomaže u povećanju razine svijesti, kao i energetske razine tijela. To može biti u odnosu na prilično mjeri, s kofein.
Vitamin B-based: Smatra se da među najbolje energetske napitke na tržištu, na temelju onih vitamina Bs se vjeruje da pomažu u kick-počevši tijela u djelo.
Ginseng temeljenih: ginseng je ime jedne biljke koja je sada-a-days se koristi kao glavni sastojak u energetskom pića. Potencijalne koristi od ginseng se povećanje energetske razine i uklonjanja stresa.
Ginkgo biloba temeljenih: biloba ginkgo je drugi popularna biljka koja se prima kamate od zdravlja piti branse. Postoje brojne pogodnosti u skladu s nje, naime poboljšanje pamćenja, razina koncentracija i krvotoka, uz regulaciju razine stresa.
L-Carnitine-based: s L-Carnitine je hranljiv produced by prirodno ljudsko tijelo. Ona pomaže u uglavnom ubrzavanjem metabolizma, poboljšanje energetske razine i poboljšanje izdržljivosti u tijelu. Kada se koristi u energetske napitke, ona skladu iste beneficije.
Sugar-based: Niz energetskih pića na tržištu su danas koriste šećer kao glavni sastojak. Takva zdravlje pića pružiti mnogo energije u tijelo.
Antioksidansi temeljene: antioksidansi se koriste za donošenje mnogo energije pića ovih dana. Oni ne samo pomoći tijelu u ubijaš slobodni radikali, ali i ubrzati proces oporavka organizma nakon bolesti štete putem ili na drugi način.
Efekti Energija Piće
‘Postoje uvijek dvije strane iz istog novčića. Ova izreka vrlo drži vrijedi i za energetske napitke. Oni usuglasiti niz pogodnosti za korisnike, kao što su povećana razina energije, brži metabolizam, ublažavanje stresa, bolje cirkulacije, bolju izdržljivost razine, itd. Međutim, oni nisu bez ikakvih negativnih efekata. Ako se ne uzeti energiju pića u pravom iznosu, u pravo vrijeme i pravo na način, oni mogu učiniti više zla nego dobra. Sjetite se da energija pića kao takvi nisu loši za zdravstvo, to je njihova pogrešna uporaba koja vodi do loših efekata. Dakle, uzimajući energiju pića, držati na umu sljedeće točke:
Nikada ikada nadomjestak energije za piće voda. To je zato jer je diuretik kvaliteta je kofein u zdravstvenom piju mogu rezultirati u dehydrating učinak na tijelo.
A single energy drink nije pogodan za svake aktivnosti. U zavisnosti od aktivnosti koje ćete poduzeti odaberite najbolje moguće piti.
Nikada ikada kombiniraju energetska pića s alkoholom. To je zato što su stimulants zdravlje pića, dok je alkohol depressant. Kombinacija ova dva može rezultirati samo katastrofa za svoje tijelo.

Kako izabrati Better Sleep At Night
Povijest pilule kontraceptivni
Važnost voća U Dijeta
Nadmorska visina Sickness
Uzimajući osloboditi od Intestinal Gas
Hearing Aids
Prirodne lijekove Za Depresija
Dojenje Versus Boca Hranjenje
South Beach Dijeta
Početna lijekovi Za bebe Acne
Prevrnut želudac