Antibakterijski sapun

Antibakterijski sapun je ime dobio za bilo koju čišćenje agent koji obuhvaća antibakterijski (bakterija ubistvo) sastojcima. Jedno od najčešćih namirnica, koje se nalaze u gotovo svim antibakterijskih sapuna, je Triclosan. Ranije, ovi sapuni su uglavnom koristi u bolnice i druge zdravstvene kliničkog okruženja. Međutim, s vremenom, njihovo korištenje je proširila među potrošačima domaćinstvo previše. Većina sapuni su na tržištu danas ima antibakterijskih svojstava. Premda antibakterijski sapuni su vrlo učinkovite u ubijanjem bakterija, one su pronađeni učiniti više zla nego koristi za ljudski organizam. U ovom članku ćemo izvijestiti Vas o opasnostima antibakterijski sapuni.

Opasnosti antibakterijski Sapuni
Triclosan, glavni sastojak koji se koriste u antibakterijski sapuni, pronađeno je ne samo da ubijete bakterije, ali i ljudskih ćelija.
Antibakterijski sapuni ubije bilo koji i svaki tip bakterije i nisu ograničeni na bolesti uzrokuju samo bakterije. Budući da se kolju svaki prijemčiv bakterija i ukloniti konkurenciju iz ekosustava, oni bi mogli dovesti do umnozavanja rezistentnih bakterija. Krajnji rezultat će biti drug-otporni “superbugs”.
Antibakterijski sapuni ne nude zaštitu od najčešćih mikroba, jer su uzrokovane virusom, a ne bakterija.
Korištenje antibakterijskih sapuna može učiniti više zla nego dobra za vaše bebe imunološkom sustavu. To je zato jer je utvrđeno da za razvoj bebe imunitet, vrlo je potrebno izložiti ga na mikrobe tijekom početnih godina. Djeca koja nisu izložena zajednička bakterija obično se završavaju više sklona alergijama i astmi.
Pretjerano korištenje antibakterijskih agensa je pronađen da se ekološki problemi povezani s isto tako.
Istraživanja su otkrila da triclosan reagira s vodom, da se proizvode chlorinated neumjesno kloroform visokoj razini, što je vjerojatno ono što stvara rak ljudske.
Istraživanja su istakli da previše triclosan može dovesti do poremećaja u znatnu endokrini sustav.

Teen Vježba rutinu
Najbolji Bodybuilding Vježbe
Solubilni Vlakna Vlakna vs nerastopiv
Kako da biste dobili osloboditi od plina
Poboljšajte Vaš imuni sustav
Kako Vježbajte na radnom mjestu
Kako da biste dobili osloboditi od rak čireve
Kako da biste dobili osloboditi od Anxiety
Kalcij Depoziti
Vitamin C predozirati
Vježbe prsni