Arms Vježbe

Toniranje oružja je sastavni dio kompletne tijelo toniranje svih teških vjeľbe gymmers, muževi i žene, dok gymming preduzeti za attaining da enviously basnoslovan i stane tijela. Obično ljudi daju poseban naglasak na definiranju biceps i opruzač mišiće kada ostvaruju svoja oružja. Bicep mišić je jedna na prednjoj strani nadlaktica, dok je mišić opruzač je ona nalazi u stražnjem dijelu gornje jedan. Dok većina muškaraca teretana workout razvijati štrči biceps kao glumac koji je Arnold Schwarzenegger, žene obično preferiraju subtly definirani naručju.

Dano u nastavku su neke osnovne mišica vježbe ljude učiniti za svoju mišicu ukupni razvoj.

Stalni dvoručni uteg Curl / EZY Bara
One mogu izabrati za napraviti ovaj krak vježba s bilo ravno ili bar ezy bar. To je jedna efektivna masa zgrade vježbu za biceps. Tako si trebao stajati uz nogu na zemlju pored širini ramena i držite bar s odozdo kopča. Pobrinite se da su i ruke o širini ramena udaljeno od drugih. Sada staloženo i sporo nakovrčati traku prema gore koncentrirate na kontrakcije za biceps.

Pazite da ne ljuljačka ili zaposliti momentum na rotor, uglavnom tijekom trenutak kasnije kada je vaš biceps izgleda da se slabiji. Ne jeku ili premjesti tijelo, ali samo u vašim rukama. Laktove treba imati pozicionirani na strane tijela i ne okretati se njih. Niža težina uzimanje oko tri do četiri sekunde cijelo vrijeme resisting težinu na putu prema dolje. Nemojte kovrčati ili savijati ručnog zgloba koja mora biti uvijek pozicionirani ravno.

Curls prikloni budaletina
To naročito arm vježba i trening će ciljati mnogobrojnih vlakana u vašim biceps i da će se pokazati učinkovit u razvoju bicep da konačan izgled. Dakle poziciju sebe na inclined klupa clutching jedan bućica u oba rukama za ovu, kovrčati težinu staloženo i polako nagore i prema razini o ramenu i držati laktove dobro prosljeđujete kroz kompletna pokret. Onda si trebao stisnuti vaš hard biceps na najviši položaj. Sad opet niža utezi na isti način s punom koncentracijom na vježbanje. Brzina i tehnika su srodan onome što je uputio prije.

Kabelska Tricep Pressdown
Ti si trebao stajati na kabel tricep pressdown rublja sa vašim koljena malo savijena. Sada držite bar s vašim dlanove okrenu dolje na takav način da će vaše podlaktice gotovo dodiruju vaš biceps u ovoj držanja. Sada bar gurnuti dolje u pokret prikazom pola kruga prema ispred Vašeg bedrima. Sjetite se držati laktove pozicionirani na stranama u svakom trenutku tijekom ovog oružja vježbe za utvrđivanje opruzač.

Drobilice Lubanja / laganje Tricep Extension
Za ovaj tricep definiranja workout oružja, od vas će se trebala ležati ravno na vaš povratak na klupu uz dvoručni uteg ili-EZ Curl Bar. Uz gornji uski hvat, push baru na kompletnu dužinu ruke nad prsima. Sada treba pažljivo kao da preokrenu / niža bar prema smjeru vašeg čela savijanje po vašim rukama na koljena. Ne zaboravite da je vaš nadlaktica bi trebao ostati i dalje i vertikalna cijelog trajanja. Još jednom se vratite na početno držanje koje se širi vašim rukama.

Tretman za smrzotine
Za proteľe Donja Abdominals
Konstipacija tijekom trudnoće
Težina Podizni Vježbe
Mršava kuja Dijeta
Koristi vitamina C
Kako izabrati Punch jači
Koristi od soje
Katedra Vježbe
Plivanje Beginner Workout
Kako Počastite Muscle A Vuci