Dijeta Fat Flush

Tražim nešto što je dobra svih nas žele. Atraktivno ličnosti ne samo lijep / zgodan lice, ali također o dobroj figuri / physique. Budući da masnoće ne samo nas čini neatraktivan izgled, ali je isto tako štetan s aspekta zdravstva. Postoji niz dijeta planira na tržištu, mnoge od njih obećava vam velika brojka u samo nekoliko dana. Međutim, jedan potreba za odabir diet plan vrlo pažljivo, inače to može dovesti do više zla nego koristi.

U ovom članku smo ponudili jednu od koristan diet planovi dostupni za gubljenje težine – The Fat Flush Dijeta plana. Ovaj određeni diet plan je dati Gittleman Ann Louise, u jednom od njenih knjiga. Najbolji dio je Fat Flush plan je da kombinira prednostima detox i mršavljenja, u jednu dijetu jedini. Njegov cilj je pružiti svim potrebnim hranjivim tvarima, na način da ona potiče metabolizam, smanjuje zadržavanje vode i pomaže mast gubitak.

Fat Flush Dijeta plan
Čitajte na informacije dane u nastavku, da znate što je to Fat Flush Dijeta plan doista jest.

Faza 1 (2 tjedna)
Prva faza ovog Fat Flush Dijeta traje do 2 tjedna. Kroz ove faze, od vas će se uzima samo 1100-1200 kalorija na dan. Glavni razlog za to je pomoći pojedinca u smanjenju prekomjerne vode zadržavaju u tijelu, uz neke masti. Prehrambenih proizvoda poput margarina, alkohol, šećer, ulja i masti (osim flaxseed ulje), žitarica, kruha, žitarica, povrća brašnast i mliječni proizvodi se potpuno izbjegavati. Čak i količinu bilja i začina možete imati za to vrijeme ograničeno.

Faza 2 (Do Mršavljenje Time se postiže)
Faza 2. ovoga Fat Flush Dijeta počinje u trećem tjednu i traje sve do vremena željeni gubitak težine je postignuto. U ovoj fazi, količina kalorija koja se može konzumirati i pojedinac je povećan na 1200-1500 kalorija. U uvjetima koji se primjenjuju u 1. fazi nastavljaju se ovdje previše.

Faza 3 (Održavanje)
U 3. fazi, glavni Naglasak je na održavanju mršavljenja postignuti tokom prve dvije faze. Godine je povećan kalorijski unos do 1500 kalorija i gore. Vi ste dozvoljeno da imaju neke uštirkan ugljikohidrata, uz gluten-free žitarica i nekih mliječnih proizvoda. Međutim, uvođenje svim ovim namirnicama vrlo je postupan.

Vježba
Poznato je da je vježba vrlo je bitan za smanjenje, kao i održavanje težine. Iako stvaranje Fat Flush Dijeta plan, to je dobro uzeti u razmatranja. Od Vas će se tražiti da radimo 20 do 40 minuta vježbanja dnevno, ovisno o fazi plana. Obično, vježbe uključuju low-impact one (poput hodanja). Također ćete morati učiniti snagu trening (dizanje težine), ali to će biti ograničen na samo dva dana u tjednu.

Spavati
Posljednje, ali ne i manje važno, od vas će se tražiti da se upravo 8 sati spavanja po noći. Ovo je da se osigura da ostane svježa i zdrava tijekom dana.

Kako da biste dobili osloboditi od plina
Kako Počastite A Sprained gležanj
Prednosti Muskmelon
Vježbe Tijekom Trudnoća
Veći gubitnik Dijeta
Poprsje toniranje Vježbe
Koristi od nar
Kako hipnotizirati Nekoga
Kako pronaći položaj bebe u utrobi
Prednosti krema Apple
Očistite jetru