Hearing Aids

Slušnog aparata je u osnovi instrument koji pomaže u osoba koje su pogođene sa nagluhost. To je elektro-akustični aparat, koji je nošen unutra ili iza uha. Cilj rasprave je da se pomoć pojačavati i modulirati zvukovi za nosilac. Kao stariji ljudi rastu, a većina njih gube sposobnost da čuju ispravno. A slušno pomagalo je kao dobročinstvo za njima, što im pomaže komunicirati s drugima, bez poteškoća. Za žetva pun prednost od slušnih pomagala, vrlo je bitno da vi pokupite ih pažljivo. U ovom članku smo pružili informacije o thetypes sluha pomagala i kako odabrati najbolji medju njima.

Kako Izaberite Hearing Aids
Prije svega, dobiti pregled obaviti da biste bili sigurni da je gubitak sluha stalne i morate dobiti slušni aparat za isti. At times, nagluhost je zbog privremenog problema i ima mogućnost da u potpunosti izlječen.
Posjetite dobar audiologist. U slučaju da ne znate jedan, pitajte svog liječnika uputiti nekoga. Idi na audiologist te provjeriti različitih tipova i stilova sluha pomagala dostupna od njega. Od onih, uzmite motika.
Zatim, odlučite se na stil slušno pomagalo koje želite. Obično manja sluha pomoći, što je manje snažan da će biti i više će trošak. Drugim riječima, najkraći sluha pomagala preporučujemo samo ako je blaga nagluhost. S druge strane, ‘iza uha’ slušno pomagalo je dobar za sve tipove nagluhost i sve dobne skupine.
Nakon toga, donijeti odluku da je ono što tehnologija slušno pomagalo biti najviše odgovarao za vas. Osnovni analogni dolazi sa unaprijed prilagođena postavka i morate ručno ton je gore i dolje. Bilo je najmanje skupo jedan, ali postaje zastarjela. Na drugom kraju su digitalne sluha pomagala. Oni su skuplje, ali daleko od finih sinkroniziran na gubitak sluha. Između dviju krajnosti, možete pronaći veliki broj varijanti.
Nakon što ste se odlučili na tip i stil slušno pomagalo koje će Vam najbolje odgovarati, to je vrijeme da ga kupi. Pobrinite se da dobijete pokusni rok za pomo i dolazimo na cijenu suđenje unaprijed.
Vrste Sluh Aids

Na temelju Style
Hearing pomagala dolaze u velikom broju stilova, različite veličine i načinom na koji su smješteni u uhu. Najpopularnije stilovi sluha pomagala su:
Potpunosti u Canal: Ova slušno pomagalo uklapa unutar uho kanal, ali je korisna samo ako imate blage do umjereno nagluhost. Vrlo je mala i jedva vidljiv oku.
U Canal: Ova slušno pomagalo uklapa samo djelomično u uho kanalom i party štapići izvana. To je pogodno za ljude koji pate od blagog do umjereno teškim nagluhost. Neka od ‘U Canal “sluha pomagala dolaze sa daljinskim upravljačem previše.
U uho: Ova slušnog aparata je potpuno vidljive oku, kao što je, uglavnom smještene u zdjelu u obliku području vanjskog uha. One s blagom do teškog sluha za ovo trebali ići stilu.
Iza uho: Ova slušno pomagalo ima uho humus koji se nalazi unutar uho kanalom, a drugi dio ona počiva iza uha. Iza-u stilu-uho je pogodan za gotovo sve vrste nagluhost i ljudima svih dobi.
Otvorite Fit: Ova slušnog aparata je vrlo malih dimenzija lako se uklapa i iza uha. Odatle, mala tuba ili žica nosi zvuka na zvučnik ili sićuušni kupolu, smješten u uho kanalom. Oni rade najbolje u slučaju blage do umjereno visokofrekvencijski sluha, a ne niskofrekvencijska sluha.

Na temelju tehnologije
Tehnologija korištena u raspravu pomagala razlikuje od jednog do drugoga. ” Najpopularniji tipovi slušnih pomagala, tehnologijom mudri, su:
Osnovni Analogni: Ova slušno pomagalo koristi većina konvencionalnih tehnologija. Na pojačanja je razina pre-set i morate ga ručno podesiti kasnije. Iako ovaj slušno pomagalo je najmanje skupo je polako postaje zastarjela.
Programirljiva Analog: Ovo slušno pomagalo audiologist omogućava da podesite da se ta sredstva povećavati zvuči drugačije. Na taj način, ne morate to učiniti ručno svaki put kad se zvučni intenzitet promjena. Programirljiva analogs su costlier od osnovne analogs, ali jeftinija od digitalne.
Digital: Ova slušni aparat ima ugrađenu u računalo čip koji pretvara na dolazni zvuk u digitalni kod. Kôd je potom analizirani i zvuk prilagođeni na temelju prozivljenog sluha i slušanja potrebama. To je najviše tuned fino na svoj nagluhost i je previše skupo.

Što Uzroci Charlie Konji
Mediteranske Dijeta Recipe
Prednosti krastavac
Prednosti šparoga
Što je maslačak?
Prednosti rabarbara
Prehrambena Cravings I Depresija
Creatine nuspojave
Prednosti Capsicum
Liječenju Nosebleeds
Cystic Acne