Izgledi da Twins

Pomisao da blizanke donijeti neke roditelje sretne, a neke cvokotanje kako bi upravljali sa blizanke. Ali, zapravo, ima mnogo ljudi koji žele imati blizanci. U izgledi da blizanke određuju se raznim faktorima. Budući da se posljednjih nekoliko godina bratimljenja stope su znatno promijenila zahvaljujući nekim od tih faktora. Među opće populacije, postoje 3% sanse da je blizanke u 21. stoljeću. Iz ranih 1980-ih, izgledi da multiples imaju povećan za oko 60%. A study (2004) od strane Nacionalnog Centra za zdravstvena statistika pokazala je da svaka 1000 births sastojati od 32 kompleta blizanke.

Što je Moguća Imajući Twins
Priliku da blizanke ili multiples dobiva povećana ako:
Majka je više od 45 godina starosti. To je vidio da izgledi da blizanci porast s dobi, od 17% slučajeva majki više od dobi od 45 ovaplotiti blizanke.
Majka uzima droge plodnosti ili fertiliteta je kroz bilo koji tretman. Ovakvi tretmani povećati šanse da multiples oko 1 slučaj u 38 rođenih.
Majka sama ili njena majka ima bratska twin. Od takvih ženki svibanj nose gen za hiper ovulaciju (sugerirajući im osloboditi više od jednog jaja tijekom ovulaciju ciklus), njihove sposobnosti da bratski blizanci začeti dobiva povećana. Šanse mogla biti tako visoka, kao 1 od 17.
Majka je već imala jedan set bratski blizanci. Takve žene su četiri puta više šanse za zasnivanje drugi set od prosječne žene.
Majka je pretežak ili visok. Ona je utvrdila da mame koje imaju BMI 30 ili viši, ili su visoki, imaju više šanse da dostavi bratski blizanci.
Kako to imati Twins
Ako ste oduševljen o dolasku blizanca, i uputiti prijerečeni bodova i raditi u skladu s tim. Biti majka ako imate bilo kakvih bratska twin, ima visoke šanse da blizanci začeti, četvorke ili triplets. Možete ugojiti se kao žena sa BMI od 30 ili više nalaze imati bolje šanse. Možete i povećati mogućnost by planiranje trudnoće nakon 45 godina. Započni što više yams & mliječni proizvodi, koji se smatra da uzrokuje hiper ovulaciju.
Izgledi da blizanci su također ovisi o broju djece imate, u slučaju imate mnogo više djece ima šanse da blizanci začeti in kasniji trudnoce. Zatrudnjeti dok dojenje, jer istraživanja su otkrila da su šanse da dobije visok blizanke na takva vremena. Šanse za multiples također dobiti povećan ako dobijete trudna uzimajući kontrola rađanja pilule. Nikad ne znaš da se jedna preskočena tableta mogao vas blagoslivljem blizanke. Neovisno od svih tih čimbenika, postoji mnogo slučajeva gdje blizanke sreće radila njegova najbolja.

Koristi od kokosa
Dojenje Versus Boca Hranjenje
Početna lijekovi za kupače uho
Napravite Dnevne Vježba rutinu
Kako da biste dobili osloboditi od završetak Acne
Prednosti kajsija
Trening rutinom Strength
Kako koristiti i pohraniti Kadulja
Arms Vježbe
Začepljen Nose lijekovi
Dijeta kolitis