Manjak vitamina K Simptomi

Tijelo potrebe svih vrsta minerala za svestran razvoj. Jedan od takvih važnih vitamina koja je potrebna tijelu je vitamin K. Bitno je za zgrušavanje krvi i odgovarajuću gustoću kostiju. Trudnice trebaju vitamin K za all-round fetus u razvoju. Taj vitamin je potreban za zdrav rad jetru. Prosječna količine vitamina K su potrebne ljudima je 80 mg, dok je prosječna količina potrebna ženama je 65 mg. Vitamin K se opet tri vrste:
K1 – Principal dijetalan izvor vitamina i njegove premijera protočni obrazac
K2 – naziv za skupinu vitamina K spojevi nazivaju Menaquinones
K3 – Aktivna sintetički oblik pripremama K3-K7
Simptome nedostatak vitamina K
Iako prilično rijetko, je nedostatak vitamina K vodi do zdravlja komplicirana situacija. To može utjecati na novu rođena beba ili fetus kao i svibanj rezultat u unutarnje krvarenje (u lubanje), ispravan prsti, pod razvijenih lica značajke, kao što su uši, nos, brada itd. trudnica se obično daje u Vitamin K u obliku dodataka hrani, tako da je fetus ima svestran razvoj bez ikakvih komplikacija kasnije. Evo tih simptoma koji su uzrokovali obzirom na manjak vitamina K:
Slabokrvnosti
Kašnjenje / poteškoća zgrušavanja krvi
Jednostavna bruising
Prekomjerni Nosebleeds
Eye hemorrhages
Gastrointestinalnog krvarenja
Krvarenje desni
Jaki menstrualnog krvarenja
Hematomas
Hematuria (krvi u mokraći)
Rak jetre
Osteopenija
Osteoporosis
Jajnika Hemorrhaging
Prijemčivost za frakture
Prevencija i liječenje nedostatak vitamina K
Jedini način da se spriječi nedostatak vitamina K je vlasništvo dijeti koja ima bitne količine vitamina K. Glavni izvori vitamina K su namirnice kao što su špinat, kupus, prokulica, jaja, soja ulje, canola ulje i maslinovog ulja . Starijim osobama u određenoj, trebaju voditi gledaju i imaju dovoljno uzimanje ovog vitamina u svojoj prehrani. U novorođenčadi, taj nedostatak je tretirana dajući injekciju od 5 mg od propisanog lijeka. Odrasle osobe koji pate od nedostatka vitamina K su propisane oralne lijekove za određeno vrijeme, ovisno o individualnim i težini stanja

Spori metabolizam
Znakovi prijevremeni porod
Kako Workout Vaše mišiće Natrag
Prednosti Neem
Prevrnut želudac
Ganoderma
Kako da biste dobili osloboditi od Spider vene
Prednosti kruške
Strep grla Prirodne Liječenje
Stražnjica Vježbe
Prednosti Limun