Manjak vitamina K Simptomi

Tijelo potrebe svih vrsta minerala za svestran razvoj. Jedan od takvih važnih vitamina koja je potrebna tijelu je vitamin K. Bitno je za zgrušavanje krvi i odgovarajuću gustoću kostiju. Trudnice trebaju vitamin K za all-round fetus u razvoju. Taj vitamin je potreban za zdrav rad jetru. Prosječna količine vitamina K su potrebne ljudima je 80 mg, dok je prosječna količina potrebna ženama je 65 mg. Vitamin K se opet tri vrste:
K1 – Principal dijetalan izvor vitamina i njegove premijera protočni obrazac
K2 – naziv za skupinu vitamina K spojevi nazivaju Menaquinones
K3 – Aktivna sintetički oblik pripremama K3-K7
Simptome nedostatak vitamina K
Iako prilično rijetko, je nedostatak vitamina K vodi do zdravlja komplicirana situacija. To može utjecati na novu rođena beba ili fetus kao i svibanj rezultat u unutarnje krvarenje (u lubanje), ispravan prsti, pod razvijenih lica značajke, kao što su uši, nos, brada itd. trudnica se obično daje u Vitamin K u obliku dodataka hrani, tako da je fetus ima svestran razvoj bez ikakvih komplikacija kasnije. Evo tih simptoma koji su uzrokovali obzirom na manjak vitamina K:
Slabokrvnosti
Kašnjenje / poteškoća zgrušavanja krvi
Jednostavna bruising
Prekomjerni Nosebleeds
Eye hemorrhages
Gastrointestinalnog krvarenja
Krvarenje desni
Jaki menstrualnog krvarenja
Hematomas
Hematuria (krvi u mokraći)
Rak jetre
Osteopenija
Osteoporosis
Jajnika Hemorrhaging
Prijemčivost za frakture
Prevencija i liječenje nedostatak vitamina K
Jedini način da se spriječi nedostatak vitamina K je vlasništvo dijeti koja ima bitne količine vitamina K. Glavni izvori vitamina K su namirnice kao što su špinat, kupus, prokulica, jaja, soja ulje, canola ulje i maslinovog ulja . Starijim osobama u određenoj, trebaju voditi gledaju i imaju dovoljno uzimanje ovog vitamina u svojoj prehrani. U novorođenčadi, taj nedostatak je tretirana dajući injekciju od 5 mg od propisanog lijeka. Odrasle osobe koji pate od nedostatka vitamina K su propisane oralne lijekove za određeno vrijeme, ovisno o individualnim i težini stanja

Hand Eye koordinaciju
Za proteľe Donja Abdominals
Emotivna zrelost
Kako da biste dobili osloboditi od grčevi
Kako koristiti i pohraniti Kadulja
Kako Workout Vaše mišiće Natrag
Zašto plaču Feel Good
Simptomi ulkus želuca
Prednostima slatki krumpir
Kako da se bavi Depresija
Prednostima Brinjal