Najbolji Bodybuilding Vježbe

Bodybuilding trening je nešto što ne bi trebalo uzeti olako sve pod bilo kojim okolnostima. To je zato što ako pravo radiš, dok vrste Bodybuilding tjelovježba može lijepo ton gore mišiće i učiniti Vam stane, jedan krivo mogla kretati čak i cijenu koju teško za života. Osim toga, svake vježbe je dizajniran tako da odgovaraju određenoj svrsi kao muscle-toniranje, flab za smanjenje itd. i ima posljedice na specifične regije tijela. Tako je pred vama pokrene li body building vježbe, pročitajte ovaj članak, koji obavještava o kakvoj se workout je pogodna za koji dio tijelo.

Vježba za najbolje Bodybuilding

Arms
Mišicu sastoji od biceps, opruzač podlakticu i. Bicep sastoji mišića na prednjoj strani nadlaktica. Troglavi mišić, na sličan način, sastoji se od mišića na stražnjem dijelu nadlaktica. Podlaktica je taj dio mišicu između zglob i lakat.

Tu je zasebna mišica vježbe za sva tri. Ključ vježba za biceps curls je. Opruzač su najveći mišić u najmanju ruku i radili. Best tricep vježbe su dips, opruzač pushdowns kao laganje produženja. Zglavak curls je najbolje za podlaktice.

Ramena
Na ramenu mišiće može, na vrijeme, biti trickiest mišiće da rade van. Za ramena, gornji vježbe se dogoditi da bude rame preše kao shrugs.

Prsa
U škrinji se događa da se najviše vršio mišića i omiljena u gotovo svim tjelesnim graditelja. Prsima regiju previše je podijeljena u dva dijela – viša i niža škrinja za ostvarivanje svrhe. Varijacije na klupu pritisnite smatraju najboljim vježbe za prsa. Stan potisak s klupe je priklonite i opadanje obično se učini i uppers za donji dio prsnog koša.

Natrag
Natrag dogodi da se najveći organ u mišićima i podijeljen je na gornji, a donja strana. Lateralan vučenje i padova sjediti kolotura redaka su dobri workouts dizajnirana za gornji dio leđa. The nadčovjek Protežu utvrde prekid za donji nazad. Jedan za povratak niža je reverzni ekstenziju. Kako bi se sa strane leđa stekli V oblika, s apt chins vježbe su i vucite padova.

Legs
Na noge se sastoje od tri različite vrste mišića – mišić opruzač potkoljenice, loza i teladi. Mišić opruzač potkoljenice je velikih četiri-dio ekstenzor muscle na prednjem of stegno. Squatova su mišić opruzač potkoljenice najbolje. Loza tendons se na stražnje šuplje o ljudskim koljenom i za to, najbolje su workouts noga curls ukrućen i nogu mrtav lifta. Jer telad, koje su mesnat muskularni nazad dio ljudskog Noga između koljeno i gležanj, teleće podize obje standing i sjedeći su apt.

ABS
ABS može biti definiran cijeđenje radiš vježbe koje se nalaze u mišićima. ABS je poznato da je dugo vremena da se definira i najbolji rezultati dolaze s posla izlasci poput crunches, karlica i tilts strane zavoja. Možete tone sve regije ABS sa ove tri vježbe prilikom ispunjavanja loyally.

Prednosti krastavac
Lijekovi za želudac Virus
Simptomi Trovanje Arsen
Prirodnih zuba Whiteners
Kako da biste dobili osloboditi od crnog očiju
Kako hipnotizirati Nekoga
Kako da biste dobili osloboditi od utrobe Fat
Kako Počastite A Sprained gležanj
Kalorijske prebacuje Dijeta
Što Uzroci Charlie Konji
Kako kupiti eterična ulja