Osica štrecati Liječenje

Ose i pčele obično pribjegavaju žeže osobi bilo kada su prijetili ili kada njihov teritorij i gnijezdo je poremećena. Normally, a osa ili pčela štrecati rezultate u blage iritacije i boli oko štrecati mjestu. Međutim, u nekim iznimnim slučajevima poput alergijske reakcije, efekti bi mogli biti mnogo ozbiljnije i na vrijeme, čak i smrtonosna. Uobičajeni simptomi su od štrecati bol, otekline, crvenilo, svrab, lokalne infekcije i osip kože. U slučaju takvih simptoma, potrebno vam dati prve pomoći u kući sama. Nikakve izglede ako primijetite bilo koju glavnih simptoma, koje se razlikuju od onih prije navedenih, bolje je da posjetite doktora.

Početna lijek za osa ili Bee štrecati
First of all, uklonite štrecati od kože. Za potrebe, uzmi nož tupa maslac i češati se protiv vaše kože, u suprotnom smjeru od štrecati unos.
Nakon što je ujed je uklonjena iz kože, onda je vrijeme da poduzme korake kako bi se smanjili oticanje. Stavite 2-3 kocke leda u tkaninu, a zatim pritisnite ga preko Žalac. Također možete koristiti za pakiranje leda u svrhu. Učinite to za 10-15 minuta. Molimo da ne koristite led direktno na kože.
Za svrabež izliječiti, možete ga koristiti kao antihistamine, kao diphenhydramine.
U slučaju da se ne antihistamine ublažiti bol u štrecati stranice, koje možete poduzeti bol poput ubice acetaminofen ili ibuprofen.
Perite na prostoru gdje se osica / bee stung uz pomoć sapuna i hladnu vodu. Suhi ga nježno s ručnikom.
Da bi bili sigurni da ne dolazi jer alergijske reakcije na ubod, primijeniti aktualnu hydrocortisone krema nad njom.
Također možete primijeniti pečenje soda ili blata na žigati mjestu. Oni su bili poznati ublažiti iritacije.
Neki Savjeti
Ako primijetite bilo koji reakcija nakon što je ozbiljan stung po zolja / pčela, kao i pretjeranu bol, mučninu, povraćanje, itd, to je poželjno da traži liječničku pomoć.

Best Mass Building vježbe
Hrana i menstrualnog grčevi
Koristi maslinovog
Prednosti malina
Kada Ovulate Nakon D & C
Prednosti Limun
Kako Ubiti želuca Worms
Kako da biste dobili osloboditi od Natrag Acne
Koristi jaja
Protein sirutke nuspojave
Dijeta Za Depresija