Prednosti Sok brusnica

Cranberries su male plodine, često duboko crvene ili tamnocrven u boji, koje imaju velike prehrambene vrijednosti. Oni pripadaju istoj obitelji kao i borovnice bilberries. Brusnica može biti shvacena kao voće, odnosno sok od ekstrakta. To je najbolje uzeti kao 100% brusnica sok, umjesto odlaska u za one koji imaju umjetne okuse ili konzervansa. Iako je 100% brusnica sok svibanj biti gorka, to omot svih zdravih hranjivim tvarima, bez umjetne boje ili okusa. Ako vam je previše gorka, konfuzan isprobajte neki sok jabuka s njom.

Kalorije u soka brusnica
U osnovi, jedna šalicu cranberries sadrži oko 46 kalorija. U sok je upakiran sa hranjivim tvarima kao što su vitamin C, dijetalna vlakna, antioksidansi, phytochemical hranjiva, itd. koji će pomoći zadržati vam i fino uklapaju. Preporučljivo je da pijete najmanje jedno staklo na dan ostvariti sve zdravstvene beneficije soka od brusnica. Efekti pijenja soka brusnica su, rekao je da traje oko 7 sati, pa ako možete, popiti 2 čaše za dobivanje dobro zdravlje, prirodni način.

Zdravlje Prednosti Sok od brusnica
A najpoznatije korist od brusnica sok je da pomaže u borbi protiv infekcije mokraćnog trakta. Kiselina i prirodnih kemikalija pronađena soka brusnica ne dopuštaju bakterijama rasti i množiti se u mokraćnog trakta i tako pomoći zadržati glavne infekcije na uvalu.
Oni koji su kolesterol i srcem uvjetima ne bi smjele piti brusnica sok jer pomaže držati pod kontrolom kolesterol, smanjujući tako rizik od bolesti srca, te postupno poboljšanje stanja.
Brusnica sok ima bogatu količina vitamina C u njoj i pomaže spriječiti truljenje zuba, formiranja plaketa i formiranju bakterija. Oralne higijene je stoga jedan od dugoročne zdravstvene beneficije soka od brusnica.
Istraživanja pokazuju da je sok od brusnica proanthocyanidin spojeva, koji pomažu osujetiti rast tumora u tijelu. On svibanj se reći da redovito pijenje soka brusnica svibanj smanjuju rizik od formiranja raka znatno.
Također je naznačeno da je uzimanje soka brusnica svibanj spriječiti formiranje bubreg kamen. Ovaj je jer brusnica sok ima obilja quinic kiseline, što je od ključne važnosti u sprječavanju formiranja kamenja.

Muscle Relaxers
Vitamin C predozirati
Kako Za odčepiti ušiju
Simptomi Trovanje Arsen
Juha od zelenja Dijeta
Prednosti Oolong Tea
Dijeta Chart
Hip vježbe
Prednosti kukuruza
Prednosti kruške
Prehrambena Cravings I Depresija