Što su Braxton Hicks Contractions

Obično prema kraju drugog trimestra trudnoće, mnoge žene počnu osjećati pritezanje i premještanje iz uterusa. Bol oni iskustvo gotovo poput contractions. Oni zapravo nisu porođajni bolovi, ali contractions lažna. Poznat kao Braxton Hicks contractions, oni u osnovi pomoći tijelu da se pripremi za stvarne rada. Za neke žene osjećaju i za duže trajanje, osjeća ga za nekih par minuta dok neki ne osjećam se uopće. Razdoblju, kada su žene početi osjećaj lažne contractions, je obično poznati kao “unaprijed rada ‘.

Way back, 1872, engleski liječnik John Braxton Hicks imenom, proučiti i studirao na kasnije faze trudnoće. On je zaključio da maksimalna žena osjećala contractions tjedna prije svega zbog njihove datume su predviđeni. Ipak, oni nisu dovesti do rada, oni su gotovo kao porođajni bolovi. On je zaključio kako je ipak bilo bitno contractions bezbolan, oni pomogli tijelu da se priprema za pravu stvar i postupno softened cerviks. Već od tada, contractions ovi su poznati kao Braxton Hicks contractions.

Simptomi – Kako se osjećate kao
Različite žene osjećaju različite vrste Braxton Hicks contractions. Simptomi variraju od osobe do osobe, ovisno o brojnim čimbenicima kao što su dob, težina, geni, fizičke snage, itd. No, najčešći su simptomi contractions na popisu ispod, tako da dobijete ideju o tome kako napraviti Braxton Hicks contractions osjećaju kao. Sljedeće simptome Braxton Hicks contractions:
Contractions duže vremena s razmacima između njih
Contractions da oslabi nakon nekog vremena
Contractions se osjećao samo u prednjem
Contractions koja prestaje nakon nekog vremena (20. sekundi do 2 minute)
Nema promjena u cerviks, čak i ako iskustvo contractions

Prednosti Neem
Spojnički grčevi
Koristi od tikvica
Uzimajući osloboditi od Intestinal Gas
Foods jesti Kada depresivan
Stražnjica bebe
Zdrave Trgovina List
Kada se Pregnancy Test
Početna lijekovi za kupače uho
Prednosti gimnastika
Dijeta Fat Flush